0 oy
664 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar oğlumu biliyorsunuz az çok bezi artık birakmamiz gerekiyor cümle kurmaya falan başladı geç konuştu emzik emdigi için bende doğum falan yapınca ilgilenen olmadı herneyse eski tür lazımlık almıştık onu istemedi pipisi kayboluyor diye klozet kapağı var yukarı da fakat ev dubleks in cik yapamam kardeşi de var onerebileceginiz lazımlık var mı?

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Canım a 101 geliyordu sanirmm
-Reklam-
0 oy
(639 puan) tarafından
Lazimlik bilemem de benimkinde teonun kaka kitabı etkili oldu bence. Zaten hafiften meyillenmisti.orda gördükleri heveslendirdk
tarafından
İnternetten baktım dediğin kitaba canım Alicam bugün alışveriş merkezinde var yaşadığım şehirdeki
(639 puan) tarafından
Insallh isine yarar
0 oy
(3,444 puan) tarafından

image

canim bak ben bundan almıştım sifon tarafı ses çıkarıyor gerçek su sesi tavsiye ederim fiyatı da düşmüş

tarafından
Daha benimkine cok var ama bunlara bakmaktan kendimi alamiyorumm :)
(3,444 puan) tarafından
Ama çok tatlı insanın çocuk odasına koyasi geliyor minyatür hayat gibi çocukların dikyasi :))
tarafından
Temizlemek zormu yavrum
(3,444 puan) tarafından
Kaderdaş im walla normal lazimlik gibi haznesi çıkıyor zaten döküp yıkıyordum tuvalete alışma için süper ürün bence çocuk evdeki klozete aşina diye kolaylıkla uyum sağlıyor buna
tarafından
Kaderdas:) o gunlerinide gorurum ins bebemin ;)
(3,444 puan) tarafından
İnan bu günlerin tadını çıkar zaman su gibi geçiyor dün doğdu kucagimdaydi bugün benimle sohbet edeen abla oldu artık inan tutamıyorum zamanı çok üzülüyorum büyüyor küçüğüm :/
tarafından
Demi yavrum ya :( sanki hic yeterli degil gecen zaman
(3,444 puan) tarafından
Keşke gün 48 saat olsa :/// doymuyor insan zamana
tarafından
Kac yasinda buyuk simdi
(3,444 puan) tarafından
Büyük 3.5 küçük 1 :) seninki 2 aylık demi dün okudum ise başlayacak missin rabbim yardımcın olsun ben çok zorlanmistim inşallah sana kolay geçer
tarafından
Calismaya baslamismiydin sende :/ insallah esimin isleri duzelirse belki bi ihtimal dicemde onada guven olmuyo insaat isinde :/
(3,444 puan) tarafından
Ya ben 3 aylıkken yarım gün 6 aydan sonra tam gün çalışıyordum en fazla 1 yaşına kadar dayanabildi m sacimda yaralar çıktı stresten bakan annemdi benden iyi bakıyordu ama yaoamadim kızımda yapamadı hep kapıya bakıp agliyormus işi biraktim eşim ilçede memurdu gidiş geliş yapıyordu oraya taşındım yüksek lisans yapar kızı büyütür dönerim araya bı velet daha sıkıştı :P  şimdi sınava hazırlanıyorum işte müşavirlik icin..ha bu arada biz 5 yıl çocuk istemiyordk 4 yıllık evli 2 çocuk annesiyim :dafsgsg rabbim sizede yardım etsin inşaat işi kışın sıkıntı ekonomik kriz filan ortalık toz duman
tarafından
Canim benim suan yime semde kemdimi gordum
Tek fark birinin duzenli calisip para kazanmasi lazim iste esimde o olmayinca toz duman olduk
Bide biz hemem istiuoduk cocuk 30 yasima gelmistik evlemdigimizde ki 17 yasinda tanistik :)
(3,444 puan) tarafından
Ya düzenli çalışsa da iki kişilik kazanım daha kaliteli hayat sunuyor bir tek çocuk lar okul kreş yaşına gelse yeter ev araba değil mevzu şükürler olsun 2 yıllık evlilikte onu yaptık ama mesela şimdi okula gidince özel eğitim istiyorum e eşim memur istediğimiz hayata yetmiyor sizde bayağı beklemiş siniz niye ki ?
tarafından
Lise bitti universite okuduk o donrm ayrildik sonra is guc kuralim kendimize yetelim dedik yas oldu 30 :)
tarafından
Bu arada haklisim iki kisi kazaninca daha iyi sartlsra sahip oluosun
(3,444 puan) tarafından
İnşallah herşey gönlünce olur kaderdaş m calisacam cümleni okuduğum da çocuk uyutuyodm yazmamıştım çektiğim şeyleri hatırladım
tarafından
Canimsin kaderdasim bundada benzer seyleri bundada yasayacagiz :)
(3,444 puan) tarafından
Dileğim inşallah sen yaşamazsın herkes yaşamıyor zaten annemin kuzeni kızı bakıcıya bırakıyordu hiç problem yasamadi aynı doğmuşlardi kızımla inşallah sende yaşamazsın ama.cok küçük ya kıyamam ben ona
tarafından
Bizim ailedede bu kadar erken birakan yok sebep olanlar dusunsun anlatcak cok sey varda kucuck bebegin hakkina girecekler hepsi
(3,444 puan) tarafından
Yardım eden yok demi :/ destek olsalar çocuk biraz buyuse
tarafından
Yardim etmeyi birak bebisim kaynanamlar altinlarimi vermio ilk evlendigimizde balayina gidecektik evde calinir kasaya koyalim dediler gidis o gidis esim.istedi bir kere vermediler ki durumlari cok iyi bidahada asla istemem onlarin olsun
Bide esimin ortaklariyla sikinti var biliolar yeni dogum oldu aylardir para almio amann uzun meseleler iste annm destek oluo bide kendimizi sifirladik ama illaki bebek icin en iyisi olsun istiosun bezi islak mendili kremi onlardan kisamiyorum
Dolayisi ile birikimlerde gitti bu arada
(3,444 puan) tarafından
Neden öyle bişey yaptılar ki ? Zaten destek varsa bı bizim aileler var rabbim onları başımızdan eksik etmesin
tarafından
Inanki anlayamiyorum cok kucuk dusurucu ve kotu seyler oldu basta takmiodum ama kizim.dogduktan sonra sinirlandirdim iliskimi
Kesinlikle benim annem babam emekli ellerinde bir olsun birini verirler onlarin elinde 10 var birini veremiolar canlarindan can gidiyor cok ilginc cozemedim nasil birbaile olduklarini ki hicbirsey istemiyorum ac kalirim tamah etmem onlara benim hakkimida yesinler yeterki gozleri doysun
Helal edermiyim bilmiorum gerci cunku yavrumun hakki belki birkac ay daha beraber olabilecekken olamayacagiz kismet
(3,444 puan) tarafından
Yani galiba biraz sakin birisin ne demek altinlarimi vermiyorlar ben alırdım walla yamanim :P
Benim Nisan ve kınam annemlerin orda oldu merkezde herkes kinada taktı yani bizimtaraf düğün ilçede oldu iki kişi tek bana taktı o da arkadaş çevresi işte eşimin tarafı eşime taktı benimki ile beraber aldılar inan o iki taneyi iki haftalık evliyken istedim çünkü eşim bütün aileye yedirmis babasına krediler çekmiş onları ödüyordu evi ben geçindirm aylarca istedim hatta keşke eşime takılanları da verselerdi :)))
tarafından
Supersin bebem :) ben yapamadim onu neden bilmiorum geri almak yanlis geldi bi kez esim istedi vermediler iste
(3,444 puan) tarafından
Ayy yok benim koç tirt o konularda hkkini bile istemez di şimdi benim eğitimimden geçiyor keşke birakmaaaydinonlara
tarafından
Keske iste ama ilk defa gecen lafini yaptim :) lohusayken baya kotuluk yapti kaynanam milleti doldurdu evime bi nasilsin demedi bi kap su vermedi bana
O zaman dedim esime tum altinlarimi aldilar laf etmedim hepsi onlarin olsun ama bana bulasmayacaklar  diye dusun baska diyemedim bile  bi o :)
Kendimi sole tatmin ediyorum kizim icin meslegimden kopmazsam her zaman kizimin arkasinda olabilirim yeri gelir esime bile tamah etmem diyorum
tarafından
Bak yine aklima geldi cocuga bile kucuk altin taktilar zaten benim.olan kucuk altin :)
(3,444 puan) tarafından
Malesef ki dişli olmasan hep hakkın yeniliyor bu zamanda mesleğinin olması tabiki çok güzel sadece çocuk için biraz erken yoksa o okula gidince evde oturacak değilsin ama insan istiyor etrafında düşünceli insanlar eşin bunları görüyorsa ne mutlu çoğu erkek savunuyor ailesini
tarafından
Esim.arkamda hep korkarak ve onlardan uzakta buyumus ama cok sesi cikmio onlara yaptigi en buyuk aykirilik benimle evlenmesi
Kapali degilim akrabalari degilim calisiyorum.evde oturup gunlere gitmitorum
(3,444 puan) tarafından
Ahaha ki burda da kaderdasiz bende onlardan olmayan tek gelinim 4 gelin var sesi çıkan bı tek benim tek farkımiz senle ben örtüluyum :) gerçi diğer gelinler arkadan yaptıklarını yapıyorlar ama gözlerinde yaman olan benim çok ta tin tek derdim ordan kurtulmak
tarafından
Allah ikimizide kurtarsin kaderdasim :) benim daha eltim yok o yuzden dua ediyorum ole biri gelsinde gorsun gununu :)
Yada aralari super olsun en cok onu sevsinler beni unutsun benimgibi biri oldugunu hatirlamasin bile :)
(3,444 puan) tarafından
Ay sana çok ısındım ben ya keşke yüzyüze sohebt etme imkanımız olsaydi
tarafından
Bende kaderdas :) uzagiz ama demi belki senin yolun duser bu tarafa
(3,444 puan) tarafından
Neresi sahi :)))
tarafından
Antalya alanya :)
(3,444 puan) tarafından
Kısmet belki tatile de iki bucurle bı kaç yıl daha bi yere çıkmayı düşünmüyoz :D. Belki senin yolun düşer buralara
tarafından
Sen nerdeydin bebisim nigde kalmis aklimda neden bilmiom ama
(3,444 puan) tarafından
Çok çok uzak bir ormanda yaşıyor Küçük prenses :dsfsgsgsgsaaqq Şanlıurfa :)
tarafından
Oo gercekten uzakmisiz kaderdasim :) kuleyede hapsettilermi seni :) jshshsjj
0 oy
tarafından

image

ccanim ben bundan kullandım kızıma gayet güzel ve kullanışlı bacak ağrısı falanda olmuyor
tarafından
Bunda pipim kayboldu diyor geziriryor lazımlığı evde
tarafından
Hahaha alem çocuk on alaturka tuvalete götür orda epey görür pipisini :)))

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 146 göst.
17 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Melektrn (105 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 73 göst.
3 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Hwuain90 (453 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 180 göst.
1 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Gri Kedi (2,750 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 233 göst.