Bizde de ben eğlenmeyi bilmem. Bir yere gittiğimizde ben otururum o çocukla oyun oynar ilgilenir filan. Evde bozulan birşeyler olursa ilk ben bakarım tamir işlerini severim baktım ben yapamıyorum eşime devrederim. O da yapamazsa kayınpederim veya babam geldiğinde hallediyor
Aynennn böyle sorumluluk sahibi değil çocuk gibi fotoğraf çekilmeyi sevmez gezmeyi sevmez yürüyüş yapmayı sevmez konuşmayı sevmez misafirliği filan zaten sevmez :) Allahtan kayınvalidemlerle beraber oturuyoruz da canım sıkılmıyo evin her sorumluluğunu da kayınpederim üstleniyo zaten
Yok bizimki öyle değil bi yere gideriz orda büyük fotograf makineleri var ben hiç bişey istemem orda fotoğraf çekinelim derim hemen gelir telefondan çok çok çekerim bişey demez hatta bazen kendisi der fotoğraf çek burda diye . Lunaparka bizde gittik kendisi dedi binmek istermisin diye çocuklar olunca tek binmem bigun anneme birakinca beraber gelip binelim dedi . Gittiğimiz yerde yorulana kadar gezeriz eve gidelim demez anca aksam saat 10 a gelir cocuklar uyuklar öyle eve geliriz. Evde bişey bozulsun tamirci asla gelmez birlikte yaparız elinden her iş gelir yarına 1 saat sonraya bırakmaz çırak gibi yanından ayırmazz beji tornavida ver pense ver Allaha sukur önceden senin eşin gibiydi zamanla kendi haline döndü
1,493,187 soru
24,397,739 cevap
349,890 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın