0 oy
123 göst.
Diğer kategorisinde (40 puan) tarafından
Arkadaşlar kızımın isteği yerine arkadaşıyla görüşsun diye tabletten Snapchat yükledim her neyse orda isimler içerisinde esimde adı vardı ama bildiğim kadarıyla kullanmıyor çok eski bi kere açmıştı uygulamayı kaldırdı oda rahat 4 5 yıl vardir kullanmiyor kullamasada orda ismi yazarmiydi yoksa benden gizli kullaniyormu? Kullanmasakta hesabi silmedigimiz için ismi mi yaziyor anlamadım bişey 

4 Cevaplar

0 oy
(4,749 puan) tarafından
Hesabı silmeden uygulamayı kaldirsa bile gözükür canım 
(40 puan) tarafından
Ozaman akıl edememiştir silmeyi bende kafamda kurdukca kurdum
(4,749 puan) tarafından
Yok kuzum benim başımda geldi kızım açmış bnden hesabı silmeden uygulamayi silmiş eşim de snep açmış direk benim adımı görmüş ama tatlıya bağladık bilir benim antin kuntin şeylerle ugrasmiyacagimi
(40 puan) tarafından
Hesap silinmeden silinse, demekki uygulama silinmesede açık kalıyor ben hiç esime soylemeyim en iyisi hatırlatmada daha iyi:)
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bende hesap açıp silmiştim 1 seneden fazladır acmiyordum kız kwrdesim israr etti yükledim tekrar eski hesap açıldı 
0 oy
(2,685 puan) tarafından
Valla bende uygulamayi silince silinir sananlardanim gecen bi arkadas sana ordan mesaj attim deyince dedim o nasil oluuuu ben onu sileli yil oldu nerdeyse meger duruyomus hala msj ne gelmedi tabisii
(40 puan) tarafından
Zaten Snapchat ne bilim kızım için açtım yoksa wadsap istagram işi görüyor daha ne olduğunu bile bilmiyorum çocuklar benden iyi biliyor

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 24 göst.
14 Kasım 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 242 göst.
7 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Y (133 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 903 göst.
9 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Dertli01 (111 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 126 göst.