+1 oy
383 göst.
Diğer kategorisinde (327 puan) tarafından
Günaydın kızlar napıyosunuz ❤️ dün akşam hayatımda ilk defa gondola bindim o neydi öyle ya yeğenim vardı yanımda onun koluna yapıştım demirlere sarıldım totom havalandı geri indi bidaha tövbe ettim beni çarpışan araba paklar sadece :D şaka maka gerçekten çok riskli ve güvenliksiz emniyet kemeri yok sizi koruyan sadece bi demir ona tutunmasanız fırlar düşer insan Allah korusun ya bide küçücük çocuklar biniyor daha tehlikeli olanlarda var siz nelere bindiniz bu güne kadar? 

27 Cevaplar

0 oy
(3,188 puan) tarafından
Ben seviyorum tehlikeli oyuncakları. Lunaparttaki herşeye bindim. Ama aralarından en beğendiğim adrenalin oldu. 
-Reklam-
0 oy
(1,935 puan) tarafından
Yok canım ya binemem atlı karınca çarpışan araba güzeldir ya candır
0 oy
(305 puan) tarafından
Gondola bindigimde hareketlendigi an bi korku tuttu Allah'ım dayanamadım durdurun dedim kız kardeşimleydik o devam etti ama ben feci korktum aşırı korkunç birşey sonra başka bi gün yine kizkardesimin gazına geldim kamukaze ye bindik onda inme yok ben donmuştum tek kelime dahi edemiyordum hiç inebilcegimi sanmıyordum kesin olcem diyordum okadar korkunçtu lunapark hiç bana göre değil yani onu anladim
0 oy
tarafından
Hepsini denedim bence gayet iyiler. Vücudun adrenaline de ihtiyacı var. Ve bu bana çok zevk veriyor. 
0 oy
(959 puan) tarafından
Kamikaze anaaaaamm hemde 3 kez bindim çok korkunc gondol ne kız hiçbirsey yanında 
0 oy
(18,122 puan) tarafından
4 yıl önce bindim bende gondola bidaha da binemedim çığlık attım rezil oldum herkes bana güldü:)
0 oy
(2,891 puan) tarafından
Çok severim lunapark ve her türlü aleti ama discovery diye yuvarlak daha sola donup baş aşağı yuvarlak çizen korkunç bir alet vardı o bana çok ağır gelmişti. Normalde bir bindigine bir daha binersin tecrübe edince zor gelmez ama bana uzak olsun piskolojim bozulmuştu sjdjdjdj

İlgili sorular

+2 oy
5 cevap 73 göst.
3 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Canparcam (245 puan) tarafından soruldu
0 oy
37 cevap 858 göst.
29 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Aysegul&20 (5,500 puan) tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 1,262 göst.
29 Ekim 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
33 cevap 1,207 göst.