0 oy
148 göst.
Diğer kategorisinde (551 puan) tarafından
Sizce hangi bölümü seçmeliyim hangisinin onu açık kizlar açıktan okucam.2 cocuk 3. De yolda ama yapabilirim inşallah 

3 Cevaplar

0 oy
(5,471 puan) tarafından
Beni yanlış anlamayın ama okumayın ikisini de. 3 çocukla anca kendinize eziyet edersiniz. Bu bölümleri örgün okuyanlar iş bulamıyor. Kaldı ki açıköğretim 
(551 puan) tarafından
Yaaa deme öyle:))) peki ne tavsiye edersin iki çocuk büyük zaten sorun değil
(5,471 puan) tarafından
Okumamanızı. Okula vereceğiniz paranın ve zaman maliyetinin üzerine biraz daha para koyup dükkan açın.
(551 puan) tarafından
Anladım canim soal bi dükkan acmak benimde bir zamanlar aklımdaydı doğrusu ama okulu bitirmek benim için gurur meselesi oldu
(5,471 puan) tarafından
Bir gurur meselesi için gerçekten o kadar emek, para ve zamanı heba etmeye cidden okey misin? Bir de ya başlayıp bitiremezsen? O daha kötü olmaz mı
(551 puan) tarafından
Yapmasamda o zaman gidecek zaten.insallah bitirirm
-Reklam-
0 oy
(1,421 puan) tarafından
Ben yerel yönetimler den atanmıştım 87 puanla. Her zaman iyi bir alım olmaz ama ben girerken Bi belediye 23 kişi aldı o bölümden öyle girdim. Benle birlikte açıktan okumuş biri de atanmıştı. Son yerleşenlerin taban puanlarına kontenjan larina bakarak karar verin 
(1,421 puan) tarafından
Eskiden merkezi atama çok oluyordu. ÖSYM den başvurup öyle atama yapılıyordu şu an çoğu kurum mülakatli sisteme geçti maalesef mulskatli sisteme hiç güvenim yok
(551 puan) tarafından
Nerden bakıyoruz onlara canım. Bide yani sadece belediye mi valilik vs başka yerlerde de alım oluyordur demi ? Kpss yle falan atanabiliyormuyuz
(1,421 puan) tarafından
Yerel yönetimler alanı belediyeler o bölüme kadro aciyor genel de ya da il özel idare. Memurlar neti takip edin. Mesela googledan söyle aratabilirsiniz. 2023/1 atama onlisans taban puanları... tarihi değiştirebilirsiniz de bu şekilde yazınca tüm alimin listesi cikar merkezi atamanın
(551 puan) tarafından
Tamam canım saolasin
0 oy
(4,648 puan) tarafından
Derslerine bak bence öyle seç gecebilecegin dersler olsun çünkü harç ücretleri malum 
(551 puan) tarafından
Baktım valla ne değişk dersler var :D

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 360 göst.
6 Ocak 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 251 göst.
11 Aralık 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde SDF kck (4 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 100 göst.
21 Kasım 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 164 göst.
9 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Beyzanurw (414 puan) tarafından soruldu

406,229 soru

12,179,887 cevap

36,674 kullanıcı

...