Uzun zamandır girmiyorum platforma. Ama eskiden de şimdide denk geldiğim bir sürü becerili kadınlar var burda. Yürekten sizi tebrik ediyorum. Erken kalkıp temizliğini ve yemeğini yapanlar, el işi ile eşlerine destek olanlar, sırf kendilerini mutlu etmek için çocuktan işten fırsat bulup sanatla uğraşan,spor yapanlar... 2-3 çocukla yinede istediği yere gidenler, tatilinden keyif alanlar, köy serin olsa bile yinede bebeğiyle gidenlere, Evi sürekli temiz olanlara.. Her ne olursa olsun hem kendisine hem ailesine yetebilen bütün kadınlara selam olsun Var olun baş tacı kadınlar
Ben bu söylediklerimin yarısını yapıyorum ama 2-3 gün sonra enerjim tükeniyor. Mutsuz evliligimden dolayı sanırım. Kızım yoruyor beni. Ama sonra buraya girince postlara denk gelince ulen diyorum bi benim mi kızım yaramaz herkesin çocuğu öyle ama yinede işlerini aksarmiyorlar. Demekki benden bi cacik olmuyor 12 yaşından beri annem çalışırdı (babasız büyüdüm) ben ev işi yapar yemek öğrenmeye çalışırdım. Acaba onun yorgunluğumu yıllardır koştur koştur çocuk yaşta şimdi bıkkınlık mı? Yoksa içimde bi sevinç, enerji , mutluluk, yaşama arzusu kalmadı diye mi? Sebebi ne bilmiyorum ama sizi gerçekten gönülden kutluyorum.
Hepinizin eline, emeğine, sabrına sağlık canlar
Herkese güzel bir örneksiniz