0 oy
382 göst.
Diğer kategorisinde (54 puan) tarafından
Hanımlar merhaba kaç gündür evin koridorunda bu böceği görüyorum. Ben attıkça geldi . Koridor terasa açılıyor ve terasa çıktığımda duvar diplerinde de gördüm . Hepsini attım. Bugün eve geldiğimde yine vardı ve cildiracam yani ben boceklerden asiri tiksinirim. Google görsel aramayı açtığımda tesbih böceği diye çıktı karşıma. Nemli tahtadan gelirmiş . Ama teras komple beton ve rutubet yok öyle birşey varsa bile 3 yıldır oturuyorm bu evde ve ilk defa geldi başıma . Nasıl yok edebilirim.? Görselini eklicegim

2 Cevaplar

0 oy
(54 puan) tarafından

Bu bocek girmiş top gibi oluyor 

image

(7,615 puan) tarafından
Tespih böceği  balkondan gelir astıgın çamaşır dan gelir yani
(54 puan) tarafından
O zaman bu halı bocegi olabilir çünkü terasa çıkan kapıda koridor halisinda ve terasta goruyorum
(7,615 puan) tarafından
Teresta çiçek bitki  varmı
-Reklam-
0 oy
tarafından
Yan komşu üst komşu alt komşu artık kim varsa sor bakalım onlarda da var mı? Belki onlardan geliyo. Neden olur bilmiyorum ama araştırdın ve sebep bulamadıysan tek sebep bu kalıyor
(54 puan) tarafından
Araştırdım ama sanki tesbih böceği tüysüz resimlerde hali bocegide olur desem yeni yıkandı halılar off
tarafından
Sor bi komşulara. Evi ilaçladığım halde tekrar gelmişti hamamböceği. Komşulara sordum onlarda da varmış . Tekrar ilaçladım gelmez oldular
(54 puan) tarafından
En üst kattayim alt kattakilerde burda değil alttan gelebilir mi yani?
tarafından
Tabi ki gelebilir

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 209 göst.
18 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 241 göst.
0 oy
4 cevap 171 göst.
22 Eylül 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde Aleynaylmz (41 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 417 göst.
16 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde Hayal1907 (337 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,495,486 soru

24,430,480 cevap

352,462 kullanıcı

...