+1 oy
769 göst.
Diğer kategorisinde (122 puan) tarafından

Az önce market alışverişine çıktık. Ve baktım reyonda uzuunn zamandır yemedigim birşeyi gördüm. Burnumda tuttu nasıl birseyse . Hamilelik döneminden önce yemistim. 

Usulca rafa doğru elimi attım ve hangisini alsam diye çeşitlerine uzun uzun baktım :D onu mu bunu mu büyük mü küçük mü derkennn eveett evettt karışık turşu :D

Hatta biber tursusuna da elimi attim " dur leny yeter artık" dedim. Kana kana susamisim gibi yiyecemm şimdi  offff niye böyle oldum hasret kaldığım bir insani görüpte yaa seni gördüğüme çok sevindim özledim haberlesip görüşelim der gibiydi :D

Turşunun kokusu burnumda hatta kapağını açıp markette yiyecektim ama karnım açtı. Aç karnına yiyemem :D 

Annemde bana hamileyken turşu suyuna asermis. Babaannem içme iyi değil demiş. Bi kaşık bile vermemişler. Annemde gece uyanıp 2-3 bardak turşu suyu içmiş. Sonra sütü zehirlenmiş. Yani anamizdan emdigimiz süt bile zehirli olmuş. Anne sütü hiç içmedim diye tahtalarim eksik sanırım :D:woot: 

14 Cevaplar

0 oy
(2,051 puan) tarafından
Hahaa afiyet  olsun abla
(122 puan) tarafından
Teşekkür ederim cnm :)
-Reklam-
0 oy
(6,713 puan) tarafından

Allah eymi sjsjsj kocandan sevgilinden anlatır gibi anlatmışsın aşkını :D ye ye zabahaaaa kadar yeee

(122 puan) tarafından
Hahahah hiçte aramam kız pek sevmem yani olursa yerim olmazsa yemem ahahah
0 oy
(14,123 puan) tarafından

Bak fundaya hele bir tursu yiyecek yine dokturmus de dokturmus:) afiyet olsun imm.ben de severim hamisken de cok yedim:D

(122 puan) tarafından
Ayy yedim çok şükür yerkende hiç vaovv olmadım ahahahha
0 oy
(361 puan) tarafından
Ben hamile iken turşu suyu çok canım çekerdi ama öyle böyle değil acayip hoşuma giderdi kokusu. Sırf suyundan içebilmek için eve turşu almıştım. Eşim izin vermezdi içmeme. Bende ondan gizli içerdim yarım çay bardağı şeklinde aşırıya kaçmamak kaydıyla. Bebeğim doğdu ve beni emmedi. Gerçekten aslı var mı ya yoktur inşallah ya :) bebeğim 1 yaşına girecek. Doğduğundan beri 1 bucuk ay savaştım emsin diye meme görünce itiyodu. Doğduğu an da verdik o an bile istemedi ıı ıı diyordu bende 6 ay sağarak verdim o kadar yetti 
(361 puan) tarafından
Bu arada afiyet olsun. Yine olsa yine içerim yani şuan bak burnuma kokusu bile geldi alla seni ne etmesin kız :D
(122 puan) tarafından
Bence aslı var gibi canım annemin süte geçmiş çok içtiği için sütü zehirlenmiş içtiğim süt zehirliyms . Doktor iyiki bebeğe birşey olmamış demiş. Sütün rengi bile sarimsiyms
(361 puan) tarafından
Son zamanlarda mı içmişti acaba ben başlarda içtim hamileliğin. Ama zehirli falan değildi şükür. Verilmiş sadakanız varmış canım
(122 puan) tarafından
Başlarda mi içti sondami bilmiyorum canım. Çok kilo vermişim babam fark etmiş öyle hastaneye götürmüşler beni. Doktor anneme odada sütünü sağ demiş ve sütün renginden anlamış adam sütün zehirli emzirme kızını demiş
0 oy
(7,438 puan) tarafından
Bu nasıl bir anlatmaktir arkadaş ağzım sulandı kııızzzzz 
(122 puan) tarafından
Valla dahada anlatacaktim da zor tuttum kendimi ahahhaha
0 oy
tarafından
Ayy benim şuan elimde salatalık turşusu koca kavanozu almışım elime koklaya kolaya yiyiyorum 
(122 puan) tarafından
Benim postu okuduktan sonra mi salatalık turşusu yoksa öncesinde mi ahahah
tarafından
Yok kız postunu okuduğumda kucağımda bağdaş kurmuş oturuyodum postu okuynca bir gülme tuttu
(122 puan) tarafından
Ahahhahaha zamanlamam süper olmuş o halde ☺️☺️
(122 puan) tarafından
Posta artı veren kesin sensin :))
0 oy
tarafından
Bende hamileyim canım fasulye turşusu çekiyor ama deli gibi ve fasulye yok turşu yapamıyoruz bütün marketekre baktık hiç birinde yoktu sonra bir ilçeye gittik orda markette varmış 3 kavanoz aldım hemen 1 kavanozu bitirdim 1 hafta içinde kalan 2sini bitirmiştim 
(122 puan) tarafından
Dikkat et canm pek iyi gelmiyor çünkü
tarafından
Suan kızım 8 aylık olmak üzere ve yanımda oynuyor ☺️
0 oy
(13,313 puan) tarafından
Yerim seni karışık turşu niyetine. Hamileyken bebeğin suyunu çeker gebede ödem yapar ondan turşu yedirmezler pek eskiler. Özlediydim denk geldi ❤
(122 puan) tarafından
Canım yaa evet çok sakıncalı canım. Özlenildin ❤️❤️❤️
0 oy
(134,005 puan) tarafından

len bu istah nee 2.numarami geliyo yoksa :D

(122 puan) tarafından
İmkansız canım 2 olsa mucize olur ahahahab :D
0 oy
tarafından
Afıyet olsun.... Lütfen şu postlarına detay detay verme neyse öncekilere bakarak bu genel kısa olmuş  ... Turşunun ne düşündüğünü yazmamıssın Allah'tan 
0 oy
(3,513 puan) tarafından
Geldi Funda ve öykülü postları ❤️ afiyet olsun canım şifa olsun☺️
(122 puan) tarafından
Geldim canım ahahhah :)) teşekkür ederim cnm bnm Allah razı olsun ❤️❤️☺️
0 oy
(15,940 puan) tarafından
Bisküvi, çikolata diye düşünürken Turşu olduğunu okumakkk☺️☺️☺️Ayy sen böyle yazınca büyük kızımda İkramin cevizli bisküvisini yemistimm tadı damağımda sonradan bulamadım marketlerde
(122 puan) tarafından
Hep öyle olur zaten kız :) evde yerim begenmem başka yerde yiyince aynısını bir tatlı geliyor :)
0 oy
(1,541 puan) tarafından
Ben salata turcu yemiştim ilk aserdigim zaman ve sabah 6 kere küstü ve hastaneye getirdi eşim hamile olduğunu o zaman öğrendim bütün gün uyudum ve agladim basim ağrıyordu 
(122 puan) tarafından
Evet canım turşu önerilmiyor genelde hamilelikte. Çok geçmiş olsun cnm
(1,541 puan) tarafından
Kızım şimdi 14 aylık beni. sütüme birsey olmadi
(122 puan) tarafından
Çok şükür canım . Sevindim buna . Ben hep mamalarla buyumusum. Mamada kötü birşey değil ama annemin sütü çokmuş hep bosa gitmiş :)
(1,541 puan) tarafından
Çok mu yedin ben sadece salata turşu yedim ilk o kadar sürekli yemedim ama 2 kase ve tuza bana bana  daha 3 haftalık hamileymişim
0 oy
(530 puan) tarafından
Bak şimdi okurkenn ağzım sulandı iyiki hamile değilim hadi yırttın :) 

O değilde bende hamileyken 4 kiloluk turşu bidonları varya bi oturuşta yarısından fazla yedim bıraksalar bitirecektimte bırakmadılar :))
(122 puan) tarafından
Ben hiç asermedim valla :) iyiki birşey olmamış cnaim
(530 puan) tarafından
Iyiki valla senin postunda öğreniyorum ki zararlıymış hamilelikte hiç bilmiyodum ve zaten tek seferlikti o kadar çok yedimki o zaman bi süre hiç yiyememistim :)
(122 puan) tarafından
Ben herkes bunu biliyor sanıyordum yoksa daha önceden açardım postu :)
(530 puan) tarafından
Ben bilmeyenlerdenim valla :)
(122 puan) tarafından
❤️❤️❤️☺️

İlgili sorular

+3 oy
39 cevap 1,978 göst.
15 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 316 göst.
31 Ocak 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy