0 oy
966 göst.
Diğer kategorisinde (29 puan) tarafından

Kızlar arkadaşımla saçımı açalım dedik bu hale geldi napcam şimdi üstüne boya yapsam tutar mı yada hangi boyayı yapcam

image

28 Cevaplar

0 oy
(1,745 puan) tarafından
9.1 küllü sarı al bir kaba içinde olan tüm mazemeyi  koy ve mor şampuan koy karıştır saçına banyoda güzelce aralaya aralaya sür ve 10 dk bekle yıka bir jac gün kullan ve istediğin rengi sür ama sürekli mor şampuan kullan yoksa turunculaşma olur ☺️
-Reklam-
0 oy
(730 puan) tarafından
Canim acicinin  rengi bu oryal zaten bu renk acar sen bunun ustune sari kullu sari uygula zaten oda 4 tona kadar aciyo istedigin renk ilkinde tutmaya bilir ama ikinciye mutlaka tutur birde mor sampianla halledersen her banyoda gri gibi olur
(29 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım
0 oy
(693 puan) tarafından

Yok canım açılmış. Boya vurman lazım üzerine yoksa kızıllık belirginleşir kurudukca palette 10 1 var guzel renk ama turuncu kalmamasını istiyorsun ki içine igor 022 turunculasmaa azaltıcı boyadanda alman gerekiyor boyanın içerisine nohut kadar katıyorsun . Sonrasında cila yaparsın saç mük :) 

(29 puan) tarafından
Nefret ediyorum oızıllıktan zaten
(693 puan) tarafından
Maalesef canım igora 022 kullanacaksın ve hafta da 1 mor şampuan kullan yada cila yap kızıllık gider yoksa koyu yapmadıkça o kızıllık arasında kalır. Yani cila şart
0 oy
(1,453 puan) tarafından
Açıcıyla sadece yaptıysan güzel olması için yağlar falan kullan ben yaptım az kalsın kel kalıyordum 
(29 puan) tarafından
Yok canım saçım yıpranmadı az önce de eşim ucundan kesti
0 oy
(137,559 puan) tarafından
hürrem rengi olmus
(29 puan) tarafından
Sevmiyorum o rengi işte
0 oy
tarafından
Sonu 1 ile biten istediğin tonda boyayı sürersen bu turunculuğu kırmış olursun. Zaten açıcı bu şekilde açıyor genelde.
(29 puan) tarafından
Yani, korkuyorum sarı yapmaya yoksa direk koyuyamı dönsem diyorum
0 oy
(697 puan) tarafından
Saç rengin gayet güzel bence
(29 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım sadece açtık boyamadık daha

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 580 göst.
30 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Azraselimm (29 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 1,147 göst.
25 Ocak 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 207 göst.
9 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Allizzwell11 (510 puan) tarafından soruldu
0 oy
25 cevap 735 göst.
29 Temmuz 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Selcanttt (2,362 puan) tarafından soruldu

414,033 soru

12,461,348 cevap

46,721 kullanıcı

Kategoriler

...