Canım tıpkı bizim dururmu anlatmışsın babannem anneme kocalık yapiyordu resmen sanki annemin iki kocası vardı annemle babamla yalniz yaşıynca iyi gecinirlerdi o geldiyinde ana oğul sanki ana oğul deyilde kari kocalarmıı gibi gitikleri heryere birlikde gider arabada en onde oturmak için cana atar annemden once koşardı sanki nişanıymış gibi vsvs babamızd aonu gorunce bizi unuturdu . Öyle cok istyorduki annemi dovsun babam boşatmak istyodu hep sonunda boşatdı yıkdı tek oğlunun yuvasını, ben evliyim bu yaşımda boşandılar onlar , hele hele benim eşimin ailesi durumu olayi bilmiyo onlar herkese masum masum yuzlerine gulup rol yapiyo herkesde onları iyi annemi kotu biliyo kınıyolar eşimin ailesi annemi ki, cocukları için nolursa olsun sabr etmeli bi kadin bu yaşta boşanılırmç diye, ama babam diliyle kovdu annemi , 20 yidlir ben yaşıyorum orda ama herkese geriden gorunduyu gibi kolay geliyor herşey. Benimde gül gibi anneannem var bize hep o ve dayim baktı , onlaırn alıp getirdiklerini oyle yerdiki vahşi gibi bitirirdi, ama hep arkalarından çok kptü küfr ederdi burnundan gelsin