+1 oy
348 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar şimdi çok yazan çıkmaz malum genelde cinsellik postları daha çok tiklaniyor ama yinede bilen arkadaşlardan öneri istiyorum:))).

1. Hoca yada herhangi bir sohbet videoları 

2. 5te5 namz gibi uygulama

3 devamlılığı için yapmam gereken başka ne olabilir 

15 Cevaplar

+3 oy
(1,534 puan) tarafından

bol sohbet dinlemeni tefsiri meali ile birlikteydi kuran okumanı ve Allah'ın namazı sevdirmesi devamlılıgı icin bol dua etmeni tavsiye ederim :)

tarafından
Hahaha kız başlıkta soru maddelerdede devamı var :))

Tevafuk bende hatime başlamayı niyetlendim Allah'ın izniyle
Birde reglm bitti kaç gündür bekliyorum heyecanlı heyecanlı görsen çok şükür bitti şimdi arş vermeden diğer regl'a kadar devam ettiriyim istiyorum ondan namazla başlayınca tek olmuyor dediğin gibi yanidna böyle manevî şeylerlede meşgul olmak istiyorum insanın neye ihtiyacı varsa onu arzularmis ya çok değişik bir his var içimde:)❤️
(1,534 puan) tarafından
Hee hahahah küser şimdi diye kaldırdım ya :D
tarafından
Yok kız niye kuseyim arkadaşlarda öyle anlamış demek ki imalı gibi başlık olmuş k.bakmayin :)
(1,534 puan) tarafından
Allah daim etsin canım, olur ya bazen şevkimiz azalabilir böyle durumlarda da zorlada olsa yine devam etmemiz gerekir çünkü Allah imtihan eder istek olmadan da yine huzurumda durabilecek mi diye, bugun sohbette dinlemiştim
tarafından
Aynen öyle oluyor çok üzülüyorum ama devam edemiyorm ama şimdi dikkat dicem inşallah Allah'ın izniyle
-Reklam-
+1 oy
(3,316 puan) tarafından
Youtube da var animasyon ile anlatan herkesin algi sekli fakli o yüzden sen karar verirsin. Bol bol dua et genelde adetten sonra baslamamak için şeytan ugrasiyor malesef.

Cinsellik herkesin yasadi bisey oldugu için ve din hastalik gibi konularda yanlis yonlendirmemk icin bende cogu zaman okuyup geciyorum. 
tarafından
Öyle vallahide bakicam birazdan YouTube dediğin gibi arayayım izleyeyim
+1 oy
(1,030 puan) tarafından

Sohbet olarak hayalhanem sayfasını öneririm YouTube olarak çok güzel sohbeti var :)

Devamlılığı için sadece vesveselere kulağınızı kapayın bismillah diyin Rabbim devamını getirsin :)

tarafından
Kanala aboneyi. Valla ilk zamanlar çok izlerdim xonra sonra şeytanjn vesvesiyle çok uzak kaldım ama Allah razı olsun inşallah devam ettiricm duan için Rabbim ne muradın varsa versin inşallah ❤️
0 oy
tarafından
Sana özelden bir grup linki atayım namaz ile alâkalı:) 
tarafından
Hemen bakıyorum :))
(8,590 puan) tarafından
Banada atarmısın
tarafından
Tâbi atayım
(1,451 puan) tarafından
Bende isterim
0 oy
(154 puan) tarafından
Telegramda o kadar güzel gruplar sohbetler var ki vatsapdan da şuan bile açık dinliyorum 
tarafından
Kız bu telegram nasıl oluyor benim numaramı mi vermem lazım ona gire banada at bende ekleyeym
(154 puan) tarafından
Numaran görünmüyor canim telegram indir kimse yokmu o guruplardan likn aticak numara görünmüyor sesli sohbet oluyor tecvid dersi vaaz namaz herşey var tabi ayrı ayrı guruplarda mesela vatsapda da 5gun oruç tutan 41fetih süresi hediye veriyorlar 10 gün namaz kazasını kılana 41 yaşın yani Cook güzel şeyler var yeterki insan istesin
tarafından
İndiricm karıştırınca anlarım inşallah Allah razı olsun valla rabbim ne muradın varsa versin inşallah
(154 puan) tarafından
Aminnn inşallah canım bütün muslumanlarınn
0 oy
(997 puan) tarafından
Bende burada durayım dürtükle beni kız :D
tarafından
Tamamdır :))
0 oy
(27 puan) tarafından
Bende başlayalı bir hafta oldu her namaz da secdeyi bı kez daha bana nasib ettiğin için şükürler olsun derim Rabbime bence sende öyle yap ozman istesen de bırakamazsin ben vakit gecirdimde kilamadimda kendimi huzursuz hissediyorum
tarafından
Ayy içim coştu derl ya öyle oldu rabbim daim etsin inşallah banada dua et cnm inan başlayıp bırakıyorum dışardayken içime öküz oturyor
(27 puan) tarafından
İsminiz neydi dua edicem size
tarafından
Ayşe cnm :)
(27 puan) tarafından
Ayşe her vakitte şükür et secde sana nasib oldu diye şimdiki bu zamanla herkeze nasib olmuyo malesef ki bende dua edicem sana
tarafından
Değil mi :/
Allah razı olsun inşallah duan kabul olur Rabb'im radi olsun dünya ahiretinde ne muradın varsa versin inşallah ❤️
(27 puan) tarafından
Amin inşallah sende bırakmaz sin insallh
0 oy
(6,644 puan) tarafından
Canım her zaman abdestli durmaya özen göster mesela ben dışarı çıkacaksam önce abdestmi alırım öyle çıkarım 

Sonra ezan okunur okunmaz hemen kıl ki sonradan erinme falan olmasın herşeyden önemli namazın olsun yani 

YouTube dan Mehmet yıldız var Hayalhanem diyede geçiyor onun videolarını izle bana çok yardımcı oldu bakış açımı değiştirdi resmen kitapları falanda var istersen al 

Tesbihatina önem ver ve sabah namazına muhakkak kalk en önemlisi bu 
tarafından
Bende dışarıya çıkarken abdest alıyorum cnm  
Mehmet yıldız kitabı var şimdi iki kitap daha cik.is mutlaka  alicm inşallah hep takip edip izliyordum ama son zamanlarda hiç önüme çıkmıyor o kadar ayrı kalmışım Rabb'im çıkarmiyo diye düşündüm sonra açtım özellikle bir iki izledim regl oldum sirna tamam dedim dur artık şeytani sevindirme başla diye haydi bismillah diyerek
(50,982 puan) tarafından
ya ben abdest tutamıyorum gaz problemim var sinir oluyorum kendime
(6,644 puan) tarafından
Daim olsun inşallah canım ☺️

Minnoşum üzülme bende sürekli abdest tazelerim evdeyken dışarı çıkarken sadece bi abdestle 2 namaz kılarım geçmiş olsun bı doktora gittin mi bu arada
(50,982 puan) tarafından
gittim ilac ise yaramadi karnim sisiyo herkes hamile saniyo ben tek namaz kilabilsrm raziyim
0 oy
tarafından
Post yukarı 
tarafından
Teşekkür ederim
0 oy
(50,982 puan) tarafından
ezan programı indir orda isaretliyosun takibini hoca bilmiyorum 
tarafından
Var cnm o ama nedense artık bildirim gelmiyor tekrar yükluycm tşk ederim Allah razı olsun
(50,982 puan) tarafından
başkasını yükle Allah kabul etsin canim benimki 15 dakika once uyariyo bide namaz saati uyariyo. bende kiliyordum yine biraktim icim hep huzursuz
tarafından
Rabb'im yoluna döndürsn inşaallah.
Yeniden yükledim Allah razı olsun
0 oy
(295 puan) tarafından
Her zaman abdestli gezmeye çalış işlerini namaza göre ayarla onu hayatının önceliği haline getir bir müslüman ın en önemli görevi olduğunu hiç unutma bir de bi vakti kılmadın diyelim diğerlerini mutlaka kıl. Başlangıç ta beş vakit birden olmadı benim ama hiç bırakmadım. Bir gün hiç kılmamış olsam bile ertesi gün yine devam ettim. Şimdi çok şükür 3 yıldır hiç aksatmamaya çalışırım. Ama iyi ki başlamışım namaz hayata bakışımı yaşam tarzımı değiştirdi bana tesettürü nasib etti Rabbim. Niyetini almışsın Rabbim seni de başaranlardan eylesin amin
0 oy
tarafından
Rabbim daim etsin inşallah canım şimdiden ettiğin namaz ve dualar kabul olsun... 
0 oy
(1,016 puan) tarafından
Her vakti peygamber efendimizin arkasında kıldığınızi hayal edin.Kacirirsam peygamber efendimiz beni bekler diye düşünün.Namaz sonrası bol bol dua edin namazı sevmek için.h
0 oy
(2,930 puan) tarafından
Namaz kıldığı da huzrun bulduğu ve gerçekten çok faydasını gördüğün olacak rahatlama gelecek ha. Bide düşün günde rutinel bir şey mesala yemek yemeden yapmadan duramasin oda bir görev gibi düşün aksatma

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 193 göst.
13 Şubat 2023 Aile kategorisinde Dolunay65 (1,214 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 357 göst.
16 Şubat 2023 Diğer kategorisinde mys62 (3,027 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 241 göst.
13 Temmuz 2022 Aile kategorisinde OzleMuhammed (58 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 358 göst.
25 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Gentle Avenger (3,769 puan) tarafından soruldu

405,807 soru

12,161,529 cevap

36,604 kullanıcı

...