0 oy
476 göst.
Diğer kategorisinde (3,756 puan) tarafından

Çiğköfte dükkanında işe başlayacağım patronum bayan 

Biraz parası az saatine göre sati cok gldi bana bakalım bir başlayym zaten ayrılık olursa eşyalari annem nakliye tutuck götürecek ben burda o ablayla klcm bir süre inşallah herşey benim için eşim içinde güzel olur son bir mesaj atıp sordum btti mi tmmmn eminmsn diye daha cevap glmedi işte şuan 

Cevabı ne ise ona göre hareket edecgm artık 

Bunca yılı severken brkmk çok zormuş tahmin ettiğimden coook zormuş nefesim kesilior adeta ama bitmesi grkior bitick ben sadece son kez bir adım atmak istedim o mesajla okdr..

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Rabbim yar ve yardımcınız olsun
(3,756 puan) tarafından
Amin inşallah cancağızim Allah razı olsun
-Reklam-
0 oy
(1,429 puan) tarafından
Hakkında hayırlısı olsun uzuldum senin adına... Her bitis yeni bir baslangıca gebeymis ya belki yeni işinde beraberinde guzel gunleri getirir hiç tahmin bile edemeyeceğin. Allah yar ve yardımcınız olsun canım benim 
(3,756 puan) tarafından
Aklımı kaybetmemek için çabalıyormmmm günlerdir çok zor günler geçiriyorum şükür yine şuan daha iyi şeyler oluor maşallah ama duygusal yönden çok zorlaniorm :( kendime zarar verick birşey yapmaktan korkuorm ama diorm ki bukdr zorken herşey işte bu anlar snn dönüm noktan dgsck herşey diorm kendime

Amin inşallah cancağızim Allah razı olsun ♥️
0 oy
(1,661 puan) tarafından
Bende herşey kolayca bitirenlerden değilim keşke olsaydım birazcık umuda tutulup yaşadıklarımı unutabiliyorum ama düzelmeyecek şeyler varsa böyle güzel bir yol nbulmuşsan Rabbim yardım etmiş bir seçenek sunmuş  hakkında hayırlısı olsun 
(3,756 puan) tarafından
Haklısın btnem ♥️ amin inşallah cancağızim Allah razı olsun

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 359 göst.
20 Ocak 2021 Diğer kategorisinde Cemile12345 (178 puan) tarafından soruldu
+1 oy
15 cevap 801 göst.
29 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 665 göst.
16 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Mys-2boys2girls (6,315 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 284 göst.
13 Şubat 2023 Aile & Aşk kategorisinde Dolunay65 (1,301 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,493,353 soru

24,400,094 cevap

350,075 kullanıcı

...