0 oy
394 göst.
Diğer kategorisinde (1,263 puan) tarafından
Kizlar sağ göğsüm sızlıyor ,bilir hafif el degdirse canım gidiyor korkuyorum.memleketteyim dönünce ilk iş raddevu alıp gitmek olacak doktora burda gidebilme şansım yok o yüzden .sizde yada çevrenizde olan varmı meme kanseri belirtileri nelerdi .

15 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Ablam göğüs kanseriydi. Uzunca bir tedavi gördü. Göğsünü aldılar. Atlattık dedik ama kanser hücresi kemiğe ciğere filan sıçramış. Şimdi akciğer ve kemikleri için tedavi görüyor. Göğüs kanserinin tek belirtisi sızlama değildir ki ablamda sızlama filan yoktu. Eliyle kontrole ettiğinde beze geliyordu eline. 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Elle muayene et kitle varmı koltuk altinda
0 oy
tarafından
Eltimin kızınin aynı şikayetleri vardi bekar.doktora gitti doktor kitle var ama zararsız demis
0 oy
(3,637 puan) tarafından
Halamda vardı eline yuvarlak bişey gelmiş doktora gitti ilaçlar vs bişeyler oldu iyileşti o diger  halam meme kanserinden vefat etmişti ama tedaviye gec kalınmıştı onda 
0 oy
(3,667 puan) tarafından
Beraber okuduğum arkadaşım meme kanseri. Yengem de aynı şekilde ikisi de kitle fark edip gittiler 
0 oy
(7,786 puan) tarafından
Benimde çok sızlıyor gögüsüm kanserle ne alaka  herşey olabilir belki önemsiz bişey
0 oy
(1,368 puan) tarafından
Eltimin annesinde vardı göğsünün birini aldılar yanlış hatırlamıyorsam 
0 oy
(2,061 puan) tarafından
Canm kanser olan memede ağrı olmaz bende var sol göğsün adete 7 8 gün kala aşırı sizliyo sanki süt birikmiş gibi ama adet olunca geciyo ağrısı bi ara sağ göğsün için bu sebeple gitmiştim doktor ultarson elle muayene yaptı hiç bisey çıkmadı damarda süt birikiyo o ağrı yapmış demişti 
(3,514 puan) tarafından
Ablamda ağrı olmuştu ve sadece 27 yaşindaydi meme kanseri olduğunda genelleme yapamayiz ağrı olabilir
0 oy
(7,375 puan) tarafından
Annemde var annemin ki kötü huylu ağrı sı sızısı yoktu ama göğüsünün  şekli değişti anladık koltuk altından başlayarak kendini muayene ediyoruz annemde olduğu icjn göğüsün de kitle varsa geziyor bu yüzden koltuk altından başlanıyor muayene kendini muayene et tatlım bide genel cerrahine git 
0 oy
(640 puan) tarafından
Canım bebek emziriyomusun mastit olabilir bneim göğsümü kızım rmmedi aynı o şekil oldu içi ateş gibi sızlama elle dokunulmuyodu 
0 oy
tarafından
Benim annemde de kitle geldi eline ve köye gitmişti yorulmuş çok ağrı fln olmuştu gelir gelmez götürdüm hemen mamografi ultrason fln yağ bezesi çıktı çok şükür inşallah seninki de öyle bişiydir canım stres yapma hemen olumlu düşün çok dua et.
0 oy
(1,016 puan) tarafından
Hemen korkmayın bazen başka durumlarda da ağrı olabiliyor.Kotu düşünmeyin.Oyle olsa bile tedavisi var artık.Erken teşhis olsun yeter ki.
0 oy
(968 puan) tarafından
Annem meme kanseri gecirdi ama kadinlarda kis yag bezesi cok oluyor ona yorma mesele akrabanin gogsunde 4 5 tane kitle vardi kanserim diye dolasti oda doktor cocuk dogur dedi sut temizlermis
0 oy
(4,178 puan) tarafından
Her şeyi kansere yormamak gerekir teyzem bir gecede kanser hastası oldu bir kaç ay öncesinde kontrolde hiçbir şeyi yokken biran da göğsünde kitle oluştu ve koltuk altına sıçradı kaç yıldır tedavi gördü şuan çok iyi çok şükür erken teşhis hayat kurtarır 
0 oy
(1,263 puan) tarafından
Hepinizden öncelikle Allah razı olsun fırsat bulup şimdi görebiliyorum.kixlar sizi geçti dediğiniz gibi koltuk altına baktigimda elime birsey gelmiyor.ve emzirmiyorum kizlar .oğlum yeni doğduğundan mastır olacakken ebe sayesinde kurtulmuştum

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 393 göst.
7 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Ofofof (15 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 154 göst.
7 Eylül 2023 Aile & Aşk kategorisinde Mucizemm (237 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 626 göst.
22 Ocak 2023 Aile & Aşk kategorisinde Semos (397 puan) tarafından soruldu

411,009 soru

12,369,264 cevap