0 oy
128 göst.
Güzellik-Bakım kategorisinde (217 puan) tarafından
Sorum yukarıda  ☺️

6 Cevaplar

0 oy
(229 puan) tarafından
La roche posay fiyatı biraz pahalı ama 10/10 ürün her cilde uygun sivilce filan yapmadı hiçbi şekilde yüzde emilimi de çok güzel 
(217 puan) tarafından
Teşekkürler değerlendireceğim ☺️
-Reklam-
0 oy
(1,292 puan) tarafından
Solenta pigmenta çok iyi ve lekelere iyi geliyor 
(217 puan) tarafından
Herkes bunu önermiş bunu alacağım galiba
0 oy
(7,409 puan) tarafından
La roche kullanıyodum o bitti solante pigmenta aldım lekelere iyi geldiği için ikisi de çok güzel 
(217 puan) tarafından
Evet bunu önermiş herkes bunu alacağım sanırım
0 oy
(2,363 puan) tarafından
Solenta kullanıyorum yıllardır memnum
(217 puan) tarafından
Teşekkür ederim ☺️
0 oy
tarafından
Biz de sabemed var aldım ama bı iki kez kullandık o kadar hızlıyız ki direk çıkıyoruz evden
(217 puan) tarafından
Benimde var dediğiniz gibiydim bende ama artık mecbur süreceğim sivilcelerim için ilaç kullanıyorum
0 oy
(5,482 puan) tarafından
Tatilde kullanmak icinmi günlük için mi canım ben günlük solenta pigmenta kullanıyordum hamile olduğumu öğrendikten sonra solenta Pregna kullanmaya basladim
(217 puan) tarafından
Günlük kullanmak için sivilce için ilaç kullanıyorum güneş yasak mecburi güneş kremi kullanmam gerek şuanda kullanıyordum dikkat etmiyordum elimdeki markada iyi aslında ama en iyisini arıyorum. Herkes dediğiniz kremi önermiş onu alacağım☺️
(217 puan) tarafından
Netten baktım da seneler öncede nu ürünü sivilce ilacı kullanırken kullanmıştım tekrar kullanacağım sanırım
(5,482 puan) tarafından
Hem baya yetiyo canim
(217 puan) tarafından
Evet ben 8 ay kadar ilaç kullandım o süreçte yetti üstelik hala baya kalmıştı ama attım sonra tabi

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 420 göst.
9 Temmuz 2024 Güzellik-Bakım kategorisinde Besteninannesi (110 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 262 göst.
3 Ocak 2022 Güzellik-Bakım kategorisinde Bsrakrc (24 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 63 göst.
15 Nisan 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 131 göst.

414,182 soru

12,464,866 cevap

46,858 kullanıcı

Kategoriler