Yalnız değilsin. Bende öyle hissettim. Ki ben rahatlığa demeyeyim de tembelliği çok seven biriyim zor geldi bana. Ama ablama şunu da dedim. Eski hayatımı o kadar özlüyorum ki. Bugün çocuğu bize ver al sana eski hayatın deseler onu da istemem demiştim.
Sende kendine şunu sor bugün biri çıksa çocuğu bize ver eski hayatını geri verelim. Kabul eder mıydın teklifi. Cevabı kendin verecejsun zaten. Şu an 25 ayligiz. İkinci yolda
Allah olmayanlarada nasib etsin inşallah evlat başka ya onun hasretini çeken binlerce insan var bende 23 yaşındayım ve yalnızım lohusalıgimida yalnız atlattım ilk başlarda çok zor geliyordu ben nasıl bakacak diye her saat uyanmak uykularim haram olmuşdu ama biraz geçince her şey düzene giriyormuş şimdi oğlum geceleri mışıl mışıl uyuyo bende rahat uyuyorum biraz zaman lazım uykusu düzene girmesi için sabr edin onların tek gülüşü var ya ah çok mutlu ediyo annelerini Allah bütün evlatları korusun
Gerçekler bunlar . Hissettiğin değil Gerçekler
Bende öyleyim inankiı hatta tam dedim rahat olacağım çünkü büyüyünce az da olsa düzene gecebiliyorsun ama sonra pat öğrendim ki tekrar hamileyim ve şuan kızım 1 yaşayacak ve ben 8 aylik hamileyim yani 2 yıldır hiçbir şekilde kendime vakit ayıramıyorum ama sağlıklı olsunlar yanımda olsunlar elbet bir gün kendimize de vakit ayirabilecegimiz günler olacaktır az daha sabır)
1,493,325 soru
24,399,667 cevap
350,022 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın