+1 oy
775 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
26 yaşındayım 2 çocuğum var büyük 3 yaşında küçükte 1 aylık. Bazen sizden büyük insanlar sizi çocuklu görünce abla diyormu?. Çocuk olunca seni büyük zannediyorlar. 

22 Cevaplar

0 oy
tarafından

En İyi Cevap
Bir çocuğum var yasim 30 onunla takiciya gitmiştik... oğlumu almış annesini arıyor çalışanlar, halbuki gözüm üstünde nerede olduğunu biliyorum annesi benim deyince çok sasirmislardi. 
tarafından
Birtane kadın yanımda oturuyor  bekar. Bana abla diyor. Sonra onun yaşını sordum kaç yaşındasın dedim 33 dedi. Bende 25 dedim yeni 26 oldum. Bana abla demeyi kesti bu sefer ben ona abla diyım
tarafından
Normalde bas örtün ve yanında çocuk varsa otomatikmen abla oluyorsun büyük gorunmekle bir ilgisi yoktur onun.

Ablam bekar arada yaklaşık iki yaş var. Oğlum yanımda ablamla gorenler beni büyük sanıyor. Öyle de bir tezatlik var azıcık bozuluyorum ama birşey olmaz anneyim ben ötesi var mı cennetlik mertebesindeyiz. Ablam anne olsaydı onu da görürdük bekar bakım yapar tek işi kendisidir anne öyle mi en doğal en saf haliyle görünür. Mesela benim bir kucugumle görenler beni hep onun kız kardeşi sanır. Kimse ondan büyük olduğuma inanmaz. ☺️
tarafından
Değişiyor yani o yüzden çok takılma ❤️
-Reklam-
+2 oy
(2,981 puan) tarafından

Ben tesettürlü olduğum için hep abla diyordu koca koca teyzeler.:D

tarafından
Onlar ne oluyor acaba:)))
(5,401 puan) tarafından
Heh işte ben
tarafından
Hiç güleceğim yoktu sende onlara evladım De. Benim küçük kızım bana evladım diyor bazen bende ona teyzecim diyorum:))
tarafından
Benimde aynı ister teyze desinler çokta tın ☺
+1 oy
(8,095 puan) tarafından
Sen önceden de böyle bir post acmistin büyük gösteriyorum demiştin çocuk insanı yıpratıyor kilon da varsa büyük gösterirsin 
tarafından
Hayır öyle Bi post açmadım hiç
(8,095 puan) tarafından
Hmm biri daha vardi 2 çocuğu vardi herkes abla diyorms
tarafından
Olabilir
0 oy
(7,925 puan) tarafından

Benim hoşuma gidiyor valla 24 yaşındayım iki oğlum var yenge diyen bile var :D

tarafından
Aynen yenge diyende var. Senden küçük olunca sıkıntı yokta. Büyük olunca tuhaf hissediyorum.
(7,925 puan) tarafından
Saygıdan canım öyle diyorlar
0 oy
(5,361 puan) tarafından
Bazıları gereksiz yere herkese abla abi demeyi kendine hak görüyor birde ablam diyen garson tayfası var ablam gel surda masa var bak sinir oldum  ha birde kasiyerler ya sen benden büyüksün sen ne diye abla diyorsunuz bunlarda mi sizin  abla yok ebeyin :)) ablaymis
tarafından
Dua et bize teyze demiyorlar:)))
0 oy
(1,368 puan) tarafından
En sinir olduğum şey bazen dayanamıyorum sensin abla diyorum bazıları yalandan diyor 
0 oy
(8,266 puan) tarafından
Genelde saygıdan öyle derler ben çok takmıyorum.
0 oy
(8,585 puan) tarafından

Banada pazara gidiyorum adamlar abla diye hitap.ediyor yav bakıyorum hepside koca kocam adamlar canım sıkılıyor :D

(8,585 puan) tarafından
Ahhahah evet ya sinir bozucu :D
tarafından
Erkek abla diyince sinir olmuyorum evliyiz çünkü Bi zahmet abla yada yenge desin. Ama kadınlar söyleyince sanki kendileri çokmu küçükler. Yaşlarını sorsan 10 yaş büyük senden
(8,585 puan) tarafından
Ben erkek de söyleyince sinir oluyorum çünkü koca adamlar bakıyorum 40-50 yaş abla diyor yeğenim felan diyebilir sonuçta evlilikle ne alakası var sizde abartiyorsunuz bazen değişik düşüncelere sahipsiniz
tarafından
Yorumunuza saygı duyarım herkes aynı düşüncede olcak değil ya. Herkesin düşüncesi farklıdır tabi
0 oy
(8,585 puan) tarafından
Evettt diyolar susuyorm aman desinler☺️
0 oy
(11,906 puan) tarafından
Ahahaha büyük mız 3 yaşında öbürü 5 aylık ben ise 15 yaş koz çocuğu gibiyim dik dik bakıyorlar alenen 
(324 puan) tarafından
Nasıl yani 15 yaşindasin 2 cocugun mu var
(7,987 puan) tarafından
Hayır bebek gibiyim taş gibiyim diyor :)
tarafından
Hahahah ya mihrace :D
tarafından
Ay çok merak ettim hanny
(11,906 puan) tarafından
Kız çocuk gibi görünüyorum demek istedim ya :D gibiyim demişim zaten :d
0 oy
(1,070 puan) tarafından
Bu konuda tek olmadığıma çok sevindim bende 23 yaşındayım abla diyenler olunca nasıl moralim bozuluyor anlatamam 
tarafından
Bende öyleyim bacım desin yada yenge desinler. Ama abla sevmiyorum bende
0 oy
(5,401 puan) tarafından
Aynen ya ben kapalıyım da herkes abla diyor bekarı evlisi =)) bazen eşim diyor ki bu kadın sana niye  abla dedi =))
tarafından
Benim dahiliye doktoru kuzenim var 33 yaşında bana ablacım diyor bende ona abi diyom. :))
(5,401 puan) tarafından
Erkekleri demiyorum ben onlar saygidn veya yanlış anlaşılmasın diye der, bana kadınlar diyor
tarafından
Aynen doğru diyorsun kendileri çokmu küçük sanki
0 oy
tarafından
Bana da erken evlenmisim muamelesi yapiyor aciyan gozlerle bakiyorlar halbuki 28 yasindayim 
tarafından
Banada minyon tiplisin diyolar. Ne demek istiyorlar anlamadım
tarafından
Kucuk gosteriyorsun demek :)
tarafından
Ama 2 çocukla görüncede abla diyorlar mesele büyük göstermek değil. Marifet çocuklu olmak:)))
0 oy
(7,326 puan) tarafından

Kapalı mısın yada kilon var mı. Kapalı ve kilolu olunca büyük görünüyor insan :) 

Ben doğumdan sonra kilo almıştım banada büyük muamelesi yapılıyordu zayıfladım 2 çocugum var 25 yaşımdayım. Geçen ablamla mağazaya gittik çalışam kızlar oğlumu ablamın sanmışlar gel oğlum deyince baya şaşırdılar küçük görünüyorsun dediler 
Ama kiloluyken 15 yaşındaki yeğenimi oğlum sanıyolardı:D
tarafından
Kapalıyım ama kilolu değilim hiç. Kilo almak istiyorum alamıyorum bile.
(7,326 puan) tarafından
İnsanlar abartıyor o zaman
0 oy
tarafından

Erkeklerin abla yenge vs demesi benin için daha uygun. Hatta çarşaflı olduğum için yaşlı sanıp anne diyende var :)

Hanimlar konusunda katılıyorum. 

tarafından
30 :) Bende 93 lüyüm. Kaç çocuğun var senin ne zaman giydin çarşafı
tarafından
Amin ecmain inşallah
tarafından
Tek çocuk var bu ramazanda ayında giydim son on gününde :)
tarafından
MasaAllah daha çok yeni desene :) Allah hayırlı mübarek etsin
tarafından
Amin cânım amin:)))
0 oy
(4,319 puan) tarafından
Bu aslında pek büyük görünmeye alakalı değil. Bir çok insan yalnis anlaşılmaya mahal vermemek e agiz aliskanligindan dolayi  abla yenge der yas ile bir alakası genelde yoktur bu durumun pazarda ,minibüste otobüste, esnaf alisveris yaparken ☺️☺️
0 oy
tarafından
Ay benide sinir ediyor bu durum ne alaka abla diyorsun siz diye hitap edersin çok sa.lakkca bir durum 
0 oy
(4,439 puan) tarafından
Ya o illaki yasindan değil hitap sekli olarak kullaniliyo artik
0 oy
(18,214 puan) tarafından
Bend3 sinir oluyorum benden büyüklerin abla demesine 
0 oy
(3,823 puan) tarafından
Benimde 16 aylık oğlum var kardeşim sanıyorlar oğlumu yaşım 27 ama 19 falan duruyorum 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 119 göst.
24 Ocak 2023 Güzellik-Bakım kategorisinde Civcivim (1,110 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 96 göst.
5 Ağustos 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Linasu (423 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 248 göst.
11 Ekim 2021 Diğer kategorisinde AliBatınımm (26 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 164 göst.
16 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Hicran_yldz!! (2,496 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,447,743 soru

23,781,204 cevap

316,418 kullanıcı

...