0 oy
121 göst.
Diğer kategorisinde (65 puan) tarafından
Kızlar adetim yaklaşık 13 gün geçmişti benim bir kızım var ve ona bir kardeş olsun diye yaklaşık 2 aydır korunmadık ama geçen ay yine tam zamanında olmuştum ama bu ay tam 13 gün geçti bayağı ümitliydim ama maalesef bugün adet oldum ama en azından karnım ağrıyordu onun şişkinliğe gidecek yani bu da bir şey bence darısı artık diğer aya inşallah benim için dua edin Bir de bir şey sormak istiyorum böyle mesela bazı kişiler dedi ki işte gecikince falan rahim bebek ariyormuş artık ve diğer ay kesin yani  %80 falan hep böyle hamile kalınabiliyormuş falan sizler de böyle oldumu  yani önceki her gecikip adet olup daha sonraki ay olan ya bilmiyorum kafam biraz karışık da ne düşüneceğim neye inanacağımı şaşırdım

2 Cevaplar

0 oy
(1,238 puan) tarafından
Ya Allah bağışlasın bir kızıniz var ben gecikirse olasılık artıyor diye birşey duymadım ne kadar doğru bilemem ama şöyle dusunun demekki sagliklisiniz bebeğiniz var ve vücudunuz buna imkanli zamanı vardır akışına bırakın illa ki olur çok dusunmediginiz zaman oluyor öyle düşünüyorum hayırlı zamanı bekleyin 
-Reklam-
0 oy
(3,670 puan) tarafından
Hayırlısı xanm ya acele etme akışa bırak :) benm 2 ay duzensizleşti 1 ay da hiç görmedin sonra ki ay lekem oldu 6 haftalikti bunla alakası var mı bilmem ama öyle oldu 

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,492,762 soru

24,390,924 cevap

349,295 kullanıcı

...