Şimdi kızlar ben yurtdışında doğup büyüdüm oldum olası buraya turkiyeye gelmek istiyordum. Kendimi hiç oraya ait hissetmedim. Herneyse biz bir sene bi kararla taşınmayı göze aldık. Ve elhamdülillah türkiyedeyiz. Onca madden manen zorluğa rağmen - hiç pişman değilim evlendim bi oğlum var 2 yaşında. Çalışıyorum kendi evimiz var arabamız var çok şükür hicbir borcumuz da yok. Fakat eşim işinden bu türkiyedeki çalışma sisteminden hayattan hiç memnun değil şu son 1-2 aydır hele hergün hergün çocuğumun eğtimi için yok geleceği için daha rahat yaşarız felan da felan diye diye başımın etini yiyor. Bende hiç istemiyorum burda mutluyum en büyük hayalimdi buraya gelip yerleşmek. Vok şükür rabbim nasip etti. Şimdi herşeyi yıkıp yine hiç ama hiç istemediğim bir yerde mı yaşicam? Bencillik mı yapıyorum bilmiyorum bende tabii çocuğumun en güzel eğtimi almasını isterim. Ama turkiyede okuyup çok ta güzel yerlere gelenler var. Oraya gidince bize bi garanti mı veriyorlar çocuğunuz en güzel eğtimi alıp bi meslek sahibi olcak diye. Eşim çok inat dır ben ona ne desem o burda turkiyede yaşamın yüz kat daha zor daha kötü olduğunu söylüyor halbuki sanki yurtdışını biliyor
Sizce ne yapılır bu durumda. Çocuğumu düşünürsem tabii yabancı dil eğtimi alsın mesleği olsun ama burda fa olur onların hepsi gibime geliyor bencillik yapmak istemiyorum
Asla burada yaşamaktan memnun değilim. Fakat hiç kimsemin tüm sevdiklerimin olmadığı bir memlekette nasıl yaşardım bilemem.
Ayrıca eşini elemanyadan çekip getirmemişsin ki Ne alaka oraya gidelim diyor kendisi buralı değil mi
1,495,269 soru
24,427,532 cevap
352,175 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın