0 oy
87 göst.
Diğer kategorisinde (3,197 puan) tarafından
Bebeğim 1 aylık oldu bir kaç gündür baya ikiniyor aksiliyor gazini cikariyorz ama kasılıyor önce osurrken ufak kaciriyordu 1 kaç gündür hiç yapmiyor dün katı yapmıştı kakaisni bellimi kabız zeytin yağı verdim ise yaramdi eczaneden fitil vermiş yarım kulan demiş verdim 2 saat snra zorla katı bı şekilde çıkardı ( doktor yok ilcedeyiz malesef) , bugünlük yarım fitil yeter mi yoksa yarısında akşam üstü yapsam da rahat uyusa mı kaç gündür uykuda haram oldu

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
Benim bebegimde oyleydi ilk basta fitil kullanirken korktum fakat doktor bur sıkıntı olmaz dedi rahatlıkla kullanabilirsin bunlar geçici seyler kafaya takma yarım kullan ama birde ufalt biraz uç kısmını bende oyle yapiyordum. Kabizlik gecici yeni doganlarda oluyor sonra duzeliyor insallah.
(3,197 puan) tarafından
İkiye böldüm öyle yaptm ona ragmen çok zor çıktı tuvalete yazık uyuyamiyorda bnde oda mahvolduk
tarafından
Peki bol su veriyormusun. Anne sutumu aliyor mama mi
(3,197 puan) tarafından
Çoğunluk anne sütü emziriyorum ama arada manda yediği oluyor daha hiç su vermedik
tarafından
Hava aşiri sicak susuz olur mu ? Anne sutu yeter diye dusunuyorsun ama arada mamada veriyirmussun kesinlikle su vermen lazim ki havalar cok sicak eczaci bile bana bu kabizlik icin ilac almaya gittigimde demisti bol su veriyormusun diye hem zaten bebek kabız yani midesi bagirsaklari daha sindiremiyor bence su lazım
-Reklam-
0 oy
(9,101 puan) tarafından
Benim oğlum da iki buçuk aylıkken sabah akşam kullandık biz ama seninki çok küçükmüş ya bilemedim. Geçmiş olsun

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 171 göst.
7 Şubat 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Msdefne19 (179 puan) tarafından soruldu
+1 oy
1 cevap 41 göst.
14 Nisan 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 164 göst.
1 Haziran 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 98 göst.
1 Kasım 2021 Aile & Aşk kategorisinde Beyzanurxx (475 puan) tarafından soruldu

414,157 soru

12,464,194 cevap

46,838 kullanıcı