0 oy
430 göst.
Diğer kategorisinde (2,721 puan) tarafından

Kizlar dun deren diye kullanici eltisinmi ne bulmus burda herkes kendi eltisinden supheleniyo ben bile kuskulandim qaluba burayida cokertdiler :D

Artik  kendimize baska bi siginak bulmaliyiz ben artik herkesten supheleniyirum gerci elti postu acmadim ama kaynana postu acip eltimide gommuslugum var:D

11 Cevaplar

0 oy
(2,766 puan) tarafından
Bendensin kiz yak bi cigara
(2,721 puan) tarafından
Killandim ama gerci pek acmam ama kaynanamlar falan eltimler anlatmisligim var acabaa kimin eltisi meraktan catliycm:D
(2,766 puan) tarafından
Benimkiyse aksama belli olur zaten
(2,721 puan) tarafından
Hadi merakla bekliyorum
Ben artik kaynana larada guvenmiyorum her an burayi basabilirler
-Reklam-
0 oy
tarafından

Allah'tan eltim  yok da rahatım :D:D

(2,721 puan) tarafından
Ohhh çok sanlisin ama merak etme yakinda kaynanakarda gelir dusunsenize gelin postlari aciyolar her dakka buralar yanardiiiii kiizz:)))
tarafından
Ay düşünmek bile istemiyorum gelinler kaynaniyi kaynanlar gelinleri cekistirir di artık aile arasinda iç savaş :DDD
(2,721 puan) tarafından
Kaynanalara ozel bolum adminden :DD
0 oy
tarafından
Görümce yok eltim.yok ohh en rahat benim :D bitek kaynanam van onunda hamile sayfasinda isi yok :D
(2,721 puan) tarafından
Sevinme sen :D yakinda gelin postlari acilir ben tetikdeyim
tarafından
Kiz okuma yazmasida yok :D
0 oy
(5,910 puan) tarafından

Kiz benim kocam disinda kimse bilmior burda oldugumu bilselerde dogrulari soyluorum yalan konustugum birsey yok bence herkese soylememek.lazim burda takildigini esim bilior kafam rahat :D

(2,721 puan) tarafından
Benimde esim goruyo ama bakmiyo bilee hamilelik sorulari sirdugumu sanyo ama bilse anasini diri diri burada gomdugumuuu :DD
(5,910 puan) tarafından
Haha gecende bana sordu benim dedikodumu yapion mu orda die gömüp gömüp diriltiorum seni dedim :D sonra soyledim bunlari bunlari soyledim die bide bugun kahvaltida su aldatma olaylarini falam anlattim ayagini denk al dercesine :D Allah korusun hickimseye yasatmasin Allahim oyle birseyi ♥️ bide bazen size cvp verirken yanimda oluor bakior birsey demior okuor ama yazdigimi merakli :D
0 oy
tarafından
benim eltim de  yok görümcem de yok şükür kimse bulamaz :)
(2,721 puan) tarafından
Sevinmeyinnn kizzlaarr yakinda kaynanalarimiz burayi cokertirler
0 oy
(4,758 puan) tarafından
Benim daha eltim yok şimdilik kafam rahat kuzum hahaha 
(2,721 puan) tarafından
Olcak ama ahh o eltiler varya eltiler :D
(4,758 puan) tarafından
Evet maalesef olacak kuzum benim 3 tane bekar kaynım var bu arada elti mi, görümce, mi, yoksa kaynanamı daha beter acaba
0 oy
tarafından

Valla ben rahatım kaynana okuma yazma bilmez eltim  de yok :D:D

0 oy
(3,444 puan) tarafından
Ya ben inanmıyorum birinin eltisi olsun ..burdan biri işletiyordu herkesi tanıyıp herkes ahkkinxa yorum yaptı çünkü 
0 oy
tarafından

Eltim yok Vala benm :D

0 oy
tarafından
Hahahaaa aynen oda hamile bende tırsmıyo değilim.  
0 oy
(2,267 puan) tarafından
Kimse fitili attı gitti herkes tedirgin :))) 

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 650 göst.
17 Mart 2020 Diğer kategorisinde Ahsenbennn (1,791 puan) tarafından soruldu
+2 oy
34 cevap 1,055 göst.
13 Aralık 2024 Kültür-Sanat kategorisinde Nature Daphne (802 puan) tarafından soruldu
+1 oy
61 cevap 1,208 göst.
24 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Pembikmor (1,574 puan) tarafından soruldu
+1 oy
6 cevap 109 göst.
18 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde PrensesAnnesi1903 (748 puan) tarafından soruldu

411,773 soru

12,395,835 cevap

44,152 kullanıcı

Kategoriler

...