Yedi yıllık evliyiz zor bela ayrı eve çıktık. Artık son raddeye gelmiştik boşanıcaktık. Aynı sokakta başka bir eve taşındık. Şimdi para topladı eşim ilk önce arsa almaya niyetlendi. Gitti babasına sordu babası sırf beğenmedimdiye vazgeçti. Ev almaya niyetlendi bu sefer ev bakmaya gittik dün oda özellikle beni götürmedi tesadüfi oldu gittik çok çok güzel bir ev bulduk paramız tam tamına yetiyor. Ama eşimin düşüncesine göre kenarda para kalması lazım ki ticaret yapabilsin. Dün baktığımız evi kendisi de çok beğendi almaya baya niyetliydi. Babasıyla bıgün gitti ev bakmaya bu sefer bina alıcakmış babası çok beğenmiş bina da eski bu arada baktığımız ev yeniydi. Eve geldi yok arsa alıcam yok bina alıcam ben de bağırdım sinirlendim. Ağladım çünkü kazandığı para ona ait babasının tek kuruşu yok. O kadar sıkıldım ki. Küstü kızımın yanında bağırdım bide ben kızım için pişmam oldum bağırdığıma. O zaman umutlandırma dedim. Küstü gitti. Nefret ediyorum artık nefret ne yaparsınız siz bu durumda olsanız. Ailesi ne derse o mantığında bıuda beni sinirlendiriyo