0 oy
151 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

image

diyetteyim eşim bu diyette olanlar içiyormuş aç karnına dedi yeşil çay, limon, ginsengliymiş içen varmı 

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
İlk kez gördüm desem yalan olmaz.

İçenler vardır belki ☺️
-Reklam-
0 oy
(9,131 puan) tarafından
Buneeee kizzzzz
(9,131 puan) tarafından
O sadece kabızlık icpn yardımcı oldu sjsj ama tam kullanmadım sjsj

Sırf bu sipariş merakım yüzünden karttaki paraları çektim☺️☺️
(1,989 puan) tarafından
Kızlar içeriğine baktimda tatlandırıcı asesulfam ve k.sukraloz var yani diyet yapanlar içmesin bu iki tatlandırıcı tip iki diyabeti pozitif yönde tetikler, kalori bakımdan sıfır olsada bu tatlandırıcılar vücuda olumsuz etkileri var ,hele hamilelerin hiç icmemesi gereken bir içecek bebek üzerinde olumsuz yönleri  var ,sade maden suyu için tavsiyem daha yararlı olur diyetlerinize
(9,131 puan) tarafından
Sağol kız hale ☺️☺️☺️ kendi Dukan biramizi kendimiz yapalım bunlar hep para tuzagi
(1,989 puan) tarafından
Önemli değil canım :) bende yakında diyete başlayacağım bakım sizin bu Dukan birasini arastirayim nasıl yapılıyor içiliyor ilk defa duydum sizdende bende birşeyler öğreniyorum, zayıflamaya ihtiyacım var  :) bu cumartesi diyetisyene gideceğim diyete başlayacağım bende hayırlısı bakalım
tarafından
Aaa bende bir daha almam kendim yaparım bir dahakine
0 oy
(9,987 puan) tarafından
Hayatımız olmuş +plus :D hiç görmedim ama görürsem denerim :D bir Esma değilsem de bende severim diyet ürünleri tarifleri detokslari 
(9,131 puan) tarafından
2 buçuk kg vermişim sjsj

Bu arada senin adın ne Selim'in anesi
(9,987 puan) tarafından
Gülçin canım ismim :D ben 1 haftayı geçti tartılmadim herşey güzel gidiyordu ki dün bizim şen dünürler katmer partisi yapana kadar bugün kaldığım yerden devam ke :D bugün tartilcaktim ama adet oldum o yüzden moralim bozulur fazla çıkarsam diye tartılmadim.
(9,131 puan) tarafından
Bende 79 kusurdum 77.400 olmuşum
(9,987 puan) tarafından
Instagram kullaniyon mu Esma zullem diye biri var güzel tarifler veriyo kolay basit malzemeli
(9,131 puan) tarafından
Yok kuzu kullanmıyorum inste

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 234 göst.
28 Aralık 2021 Diğer kategorisinde ☻❣îpek❣kozalağı ❣☻ (12,279 puan) tarafından soruldu
0 oy
48 cevap 1,014 göst.
6 Aralık 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
34 cevap 1,495 göst.
2 Ocak 2020 Aile kategorisinde Demet90 (426 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 113 göst.
11 Şubat 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

405,634 soru

12,154,140 cevap

36,585 kullanıcı