0 oy
107 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (66 puan) tarafından
Bebeğim 4 aylık hastane gitsem ne yaparlar. Ağzıma bi lokma alamıyorum başım felaket ağrıyor

4 Cevaplar

0 oy
(66 puan) tarafından
? Migreni olan anneler nerdesiniz 
-Reklam-
0 oy
(2,366 puan) tarafından
Bende de boyun ağrısı var baş dönmesi yapıyor valla beyin ve sinir cerrahisine randevu aldım bakalım ne olacak durulacak gibi değil çok fena gözlerime kan oturuyor sürekli.
(66 puan) tarafından
Geçmiş olsun valla illet bi ağrı
(2,366 puan) tarafından
Sana da kuzum Allah uardımcın olsun senin de
0 oy
(5,415 puan) tarafından
Malesef hiçbir şey yapamıyorlar. Ek gıda alıyor olsa. Bi öğün ek gıca verirsin o arada da sütü sağıp dökersin. Ama şu şartlarda hiçbir şey yapamazlar ayağını sıcak suya sok. Enseme de buz koy. Gözlarını bağla. Sessiz, kokusuz bir yerde gözlerini bağlayıp bu dediğimi yapıp biraz otur. Ben böyle yapıyordum. Miden de bulanır yiyemezsin ki birşey
(66 puan) tarafından
Evet bi lokma alamadım uykumun içinde bile mide bulandırıcı rüyalar gördüm. Gerçekte bulandıpı için rüyamı bile etkiledi. Ablama serum iğne bişeyler yapmışlar. Bana da yaparlar mı diye düşündüm parol serumları felan oluyormuş sanırım bi sorum dedim burdan da
0 oy
(1,292 puan) tarafından
Damardan parol verir anca
(66 puan) tarafından
Kaç dk sürer bilginiz var mı
(1,292 puan) tarafından
Ben en son hamileliğimin başında taktırdımn serum bitmeden ki küçük bi şeydi geçmişti ağrı
(66 puan) tarafından
Ablam da öyle demişti 10 dk felan sürdü demişti hamileyken taktırmış. Bakalım şimdi emziriyorum diye sürülebilir bi basit kremleri bile vermiyorlar. Serumu takacaklar mı gidip öğrenicem. Teşekkür ederim cevap için
(1,292 puan) tarafından
Takıyorlar ben emzirirken de parol iğne ya da serum yaptılar ama en son bu gebeliğim in başında taktılar parol serum. Çok geçmiş olsun
(66 puan) tarafından
Evet serum taktılar önce parol sonra bulantı için bi serum. Tşk ederim

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 169 göst.
28 Mart 2022 Diğer kategorisinde 2 minnak (27 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 295 göst.
25 Mart 2022 Diğer kategorisinde 2 minnak (27 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 206 göst.
24 Aralık 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Hiranurmiranalp. (35 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 93 göst.
24 Aralık 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Hiranurmiranalp. (35 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,493,080 soru

24,395,991 cevap

349,751 kullanıcı

...