0 oy
176 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Binanizin copunu atan varmi arkadaslar bizim burda binanın copunu de atiyorlar bunun icin ucret aliyorlarmis ogrendim ama sormadim ne kadara atiyprsunuz denk gelemedim  merdiven silmek istedim cocugumla kimse kabul etmedi bakacak biri de yok en azindan binalarin gunluk copunu atsam ayda 500 falan alsam yeter diye dusunuyorum ne kadar aliyorlar tam anlamiyla siz hic biliyormusunuz bunu yoneticisi olan her bina da oluyormus her gun aksam 7 8 de herkesin copunu atiliyormus

3 Cevaplar

0 oy
(2,386 puan) tarafından
Bizim burdaki abla 1500 falan alıyor galiba haftada bir kere yapıyor. Yine sağ olsun ama yalap şalap yapıyor. Kendi kapımın önünü kendim temizliyorum çöpümüzü ss eşim atar. 
tarafından
Bina copunu mu atiyor yoksa merdiven mi siliyor bende merdiven istedim bebegimle 1,bucuk yasinda kimse kabul etmedi birakacak kimsem yok belki binadan anlasabildigim birisi olursa silene kadar birakirim diye dusundum
(2,386 puan) tarafından
Hem siliyor hem çöp atıyor çoğu kişide benim gibi çöpünü kendi atıyor.
(2,386 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun kuzum ama sen bebeğini kimseye teslim etme gözünden ayırma kimseye güven yok.
tarafından
Baska çarem yok ama ne yapim yanimda durmasini istedim silerken kabul etmediler diyorum ya belki cok iyi anlasirim birakirim 1 saati bile bulmaz
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kapıcımız var bizim o atıyor 
tarafından
Sadece cop atiyor dimj ne kadar kazaniyor
tarafından
Yok apartmandan tamamen o sorumlu temizliği bakımı vs vs hepsi
tarafından
Ne kadar aliyor acaba
tarafından
Valla maaşına az yapmışlar 5000 dedi ama normal de asgari falan alması lazım sanırsam ya d abiye rık düşüğü ama kapıcı değip geçilmiyor valla bizim ev sahibi dndndn
0 oy
(801 puan) tarafından
Sadece çöp atmiyorlar cnm o işi yapan yeride siliyor ikisi bir arada oluyor ayrı ayrı kişilere vermyrlar ve aidat neyse onu biliyorlar 
tarafından
Ben ayri saniyorum

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 525 göst.
17 Ekim 2021 Aile & Aşk kategorisinde Cimcon (268 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 623 göst.
0 oy
1 cevap 95 göst.
2 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Linasu (421 puan) tarafından soruldu
0 oy