0 oy
945 göst.
Diğer kategorisinde (407 puan) tarafından

Benim annem hatırlıyorum da bizi (kızlarını) neden sevmiyosun neden böyle davranıyorsun bize ben seninle arkadaş olmak istiyorum diyince anannen eğer onlarla çok samimi olursan simarirlar dedi simarmayin diye demişti şimdi hatırlıyorum da bayram temizliği yapiyodum kapılari  yagcozle silindiğini görünce daha temiz olduğunu gördüm kapıları yagcozle silince sinirlenip bana tokat atmıştı hiç unutamıyorum en en büyük yaram annem peki ya sizin:(

30 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kız sen bunu yaşadığın için annene yara diyosan sen daha yara gormemissin
(407 puan) tarafından
Anlatabildim ve nedeni çok saçma olan buydu
tarafından
Ah cnm annem bı sevgilimden seni seviyorum mesajı geldi diye beni sakat bırakana kadar dovmesi mi dersin boş boş şeylerden üstüne babama dovdurmesi mi dersin.
Şimdi baksan sanki onları yapan o değil evlenince değişti .
(407 puan) tarafından
Bilmiyorum ki onlarca annelik okuyun yoksa bizmi çok farklı anneleriz bilmiyorum gerçekten
tarafından
Bilmiyorum cahillik miydi artık
-Reklam-
0 oy
tarafından
Varken yok olan babam...babamin acısını benden çıkaran annem
(407 puan) tarafından
:((((
0 oy
tarafından
Güzel bi soru olmuş herkesi bi yerden yakalamış..

Benim de anne baba ve çok fazla  önem verdiğim bir insan bazen düşünürken bile gözlerim dolar aşılamayan şeyler o kadar çok ki...
(407 puan) tarafından
Öyle canım zor hayatlar yaşadık hepimiz yaşamaya da devam ediyoruz
0 oy
(2,954 puan) tarafından

Babamı son bir kez olsun görememek en büyük yaram asla unutamam  cenazesine bile yetişemedim :'(:'(daha çok yaram varda bu en zoru benim için 

(407 puan) tarafından
Rabbim sabır versin canım
0 oy
(6,720 puan) tarafından
Küçük abim nefret ediyorum ondan halaaa nefret bile bı duygu onu bile hissetmiyorum ona karşı

Lise de bı kaç zayıfım var diye beni okuldan aldı  hala rüyalarımda okula gittiğimi görüyorum pis.lik babama bile sormadan aldı sırf onun zorbalığından kurtulmak için erken yaşta evlendim  şimdi eşimden altına s* çıyor korkuyor bana tek kelime edemez köpekkk
(1,270 puan) tarafından
Benimde abim göndermedi liseye orta okul bittikten sonra çok istedim liseye gitmeyi abim gidip napican erkekmi takican peşine okuyupta napican sanki dedi annem babamda onun ağzına baktı biz varken sana ne oluyor demediler şuan 32 yaşımdayım hala içimde ukdedir şimdi iki kiz yeğenim var abimin kizlari maşallah biri üniversiteyi bitirdi memur oldu biri lise son sınıfta daha iyi yerlere gelsinler çok isterim ama benim hakkımı niye yedi niye engel oldu seneler gecsede aklımdan çıkmıyor
(1,880 puan) tarafından
Ahh neler var neler ben de karışanım edenim yokken okumadım şimdi üniversite okuycam die uğraşıyorum bu abi lere ne oluyor yaa .. arkadaşımı da sevgilisi üniversite ye göndermemisti kardesi gitsin die de çok uğramıştı arkadaşımın baya zoruna gitmişti :(
(6,720 puan) tarafından
Rukiye abla benimde içimde ukte yaa inşallah kızlarım okur hatta ben piskolog olmak istiyordum belki kızlarımdan biri benim hayalimi gerçekleştirir

Tuğba keşke okusaydin ben keşke şımarık  yapıp abimin eline koz vermeseydim diyorum şimdi çok pişmanım
Ayrıca sevgili ne alaka yaa okumasına engel oluyor kızda akıl yokmuş onun ne sözünü dinliyor ki
(1,880 puan) tarafından
Suan okumaya çalışıyorum iş de ozman la aynı değil derslerim de iyiydi iyi kötü bir yerlere gelirdim die düşünüyorum. Arkadaşım da şimdi evli kocası nerde iş bulursa orda çalışıyor senelerdir yaptığı işleri sayamadık orta da bisey yok sürekli borç ödüyorlar :(
(1,270 puan) tarafından
Benimde iki kızım var canım o kadar çok istiyorum ki onların okuyup meslek sahibi olduğu günleri görmek inşallah Rabbım o günleri gösterir bizlere Rabbım hepimizin çocuğuna hayırlı kapılar açsın iyi insanlarla karşılaştırsın
0 oy
(790 puan) tarafından
Düşününce hangi birini söylesem dedim.

Babam mi desem abim mi desem koskoca aile içinde hiç sevilmemek mi desem ne yaparsan yap kimseye yaranamamak mi desem. Düşündüm de hiç gün yüzü görmemişim ki ben. Yeni yeni hayatım düzene girdi inşAllah bozulmaz
(407 puan) tarafından
Hayat çok garip belkide eşinden yüzün gülecek
(790 puan) tarafından
Allah ondan razı olsun hayatım boyunca kan bağım olan babam abim bile bir gün beni sevmezken o bana insan olduğumu hatirlatti tekrardan. Rabbim hiç bozmasın insAllah
(407 puan) tarafından
Rabbim muhabbetinizi arttırsın inşallah canım ❤️
0 oy
tarafından
Babamın milletine hizmetçilik yaparak geçirdiğim cocukluk yıllarım lise yıllarım  amcamın beni cubukla dövmesi annemle babamın bunu izlemesi ve daha nicesi 
(407 puan) tarafından
Ahhh ahhh geriye hep mahvolan çocukluklar kalıyor iste
0 oy
(2,786 puan) tarafından

Yorumlar çok hüzünlü :(

(407 puan) tarafından
:((((
0 oy
(1,250 puan) tarafından
Ailem bakımından hep yaralıyım ama unutamadigim bir şey var oda kızımı severken annemin sevme kucaklama simarir sonra demesi çok ağrıma gitti çünkü kendisi bizi asla kucaklamaz opmez hiç hatirlam bir kere bile öptüğünü demekki simarmayalim diyemi bu kadar yaralamış bizi
(407 puan) tarafından
Benimki de öyleymiş sonradan kendi itiraf etti

İlgili bir soru bulunamadı

410,913 soru

12,365,550 cevap

41,978 kullanıcı

Kategoriler

...