0 oy
110 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (69 puan) tarafından
3 yıldı geri çekilmeyle korunuyoruz eşim bu konuda dikkatli aslında şüpheli bir durum da olmadı ama ilk defa yumurtlama günümde kasıklarım ağrıyor  oğlum da belim çok ağrımıştı sizce birşey varsa belli olur mu yarin gidip kan versem 

7 Cevaplar

0 oy
(5,495 puan) tarafından
Bekle kız çok erkek ikiskiden 14 gün sonra çıkıyor genelde 
(69 puan) tarafından
Ay daha hazır değilim istekli değilim bu kasık ağrıları kafamı karıştırıyor ondan korkuyorum da
-Reklam-
0 oy
tarafından

Ben de adetime 15 gün varken öğrenmiştim :)

(69 puan) tarafından
Yaaa kan testin de mi belli olmuştu
tarafından
Evet midem rahatsızdır benim normalde çok ağrım vardı acıle gittik onlar gebelik testide yapmış sonra ki gün neye inanmıyorsam bdndndn kendim erken gebelik testi yaptım silik çıktı :D
(69 puan) tarafından
:) kan testine inanmadın mı bence inanmak istemedin
tarafından
Gebelik şüphesi var dediler bana ben de ne bileyim hazır değildim evet ama şükürler olsun :)
0 oy
tarafından
Daha neler sjsjsjsjj
(69 puan) tarafından
Komik olan ne ?
0 oy
(2,865 puan) tarafından
Cok zor benim 2 gün kala belli olmuştu gerçi ona da zor diyorlardı 
(69 puan) tarafından
Peki ben yumurtlama günümde kasık ağrısı hiç çekmedim bu normal mi
0 oy
(7,750 puan) tarafından
Çocuk adete 14 gün kala döllenmiyor bile nasıl olsun :) 
(69 puan) tarafından
Şuan yumurtlama günümdeyim çok kasık ağrısı var hiç böyle birşey başıma gelmemişti işte ne biliyim aklıma direk o geldi
(7,750 puan) tarafından
Yumurtlamadan sonra iki gün içinde döllenme oluyor 7-8 güne de kana karışıyor
0 oy
(305 puan) tarafından
Genelde zaten yumurtlama zamanı 14 gün falan çıkması çok zor tutmamista olabilir çünkü şu ara yumurtlama oluyor çoğunlukta 
(69 puan) tarafından
Şuan zaten yumurtlama günümdeyim kasık ağrım var diye şüpheleniyorum. Şüpheli bir durum da olmadı ama aklima o geldi direk
(305 puan) tarafından
Anladım yani yumurtlamada genelde tutuyor ama tabi sperm bı kac gün içindede canlı kalabiliyor geri çekilme ile gebe kalan çok kişi var zaten doktorlarda önermiyor eğer istemiyorsanız daha güvenilir yöntemlere başvurun sonra supriz olmasın
0 oy
(3,004 puan) tarafından
Adete 14 gün kalması demek ayın ortası demek yumurta yeni olmuştur bence .. gebelik olduysa da bir iki günlüktür .. akıntı da varsa yumurta oluyor belirtisi olabilir 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 127 göst.
23 Ekim 2024 Diğer kategorisinde Merve97 (81 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 364 göst.
28 Ocak 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 173 göst.
26 Ocak 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu

410,437 soru

12,344,961 cevap