0 oy
101 göst.
Diğer kategorisinde (165 puan) tarafından
Millenicomun taahhütsüz internetini bağlatmak istiyoruz faturada artış oluyomu  anlastığımız fiyattan ne kadar süre ödüyoruz kullanan varmı

6 Cevaplar

0 oy
(4,073 puan) tarafından
Kullanmıyorum post yukarı çıksın belki vardır bilen
(165 puan) tarafından
Teşekkürler :)
-Reklam-
0 oy
(762 puan) tarafından
Pek guzel degıl haberiniz olsun biz baglatmıştık daha ben bekarken bayagı sıkıntı yasadık 
(165 puan) tarafından
Aa benim bi tanıdığım kullanıyodu bayada övdü bize ama bilemedim simdi
0 oy
(9,109 puan) tarafından
TTNet pişmanlıktır. Gerisini bilmiyorum.
(165 puan) tarafından
Şuanda TTNet kullanıyoruz aslında bi sorun yaşamadık biz ama taahhütümüz doldu yeni fiyat 350 tl dediler çok fazla geldi bize
0 oy
(14,168 puan) tarafından
Biz 4 senedir kullanıyoruz taahhüt yenilendiği zaman artış oluyor tabi 
(165 puan) tarafından
Artık taahhütsüz oluyomuşta öyle olunca istedikleri an zam yapabiliyolarmıs diye duydum
tarafından
Aynn öyle canları ne zaman istiyorsa zam yapıyorlar
0 oy
tarafından
Sakın baglatma berbat bi internet evin her yerinde cekmiyo onu geç daha senesi dolmadan 130 lira olan faturayı artan maliyetleri bahane ederek 170 yaptılar olabilir dedim iki üç ay ödedim bu sefer aynı bahaneyle 280 yaptılar çıkıcam diye iki ay uğraştım aboneliğimi iptal etmediler cayma bedeli attılar önüme 500 küsür bisey odicem yeterki iptal edin dedim tartışma şu bu derken 170 3 ay daha kullanın dediler üç ayım doldu bu ay bakalım yine beni ne bekliyor 

Tahhatlu yap taahhütsuz ve millenicom berbat 
(165 puan) tarafından
Ha gene cayma bedeli istediler yani o zaman ne anlamı kaldı taahhütsüzün zaten. En iyisi tahhütlü o zaman hiç olmazsa ne vercegin belli
tarafından
Aynn cnm ısrarla diyorum millenicom a geçme salon ve mutfak arasi 10 adım mutfakta cekmiyo mesela
(165 puan) tarafından
Yok canım sağol vazgeçtim duyduktan sonra
0 oy
(11,661 puan) tarafından
Taahhütsüz tarifelerde zam yapabilirler 
(165 puan) tarafından
Dener begenmezsek çıkarız diyoduk ama taahhütsüzdede cayma bedeli çıkıyormuş ne anladım bu işten vazgeçtim :)

İlgili bir soru bulunamadı

405,858 soru

12,163,791 cevap

36,614 kullanıcı

...