0 oy
203 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (423 puan) tarafından
Evet kızlar beni bilirsiniz dur belki aldatan affedilir mi diye post açmıştım ve ben karar verdim bosaniyorum anlaşmalı mi cekismelimi bosaniyim anlasmalida ev araba çocukların velayeti benim üstüme olucak anlaşmalı bosanirsam eğer tazminat alabilirmiyim

2 Cevaplar

0 oy
(998 puan) tarafından
Mal paylaşımı velayet nafakada anlaşılırsa anlaşmalı olur ama ihanet sebebiyle acacaksaniz çekişmeli olur diye biliyorum hakkınızda hayırlısı olsun Rabbim evlatlarınizla sağlıklı güzel ömürler nasip etsin size 
(423 puan) tarafından
İhanet sebebiyle ama hem surundurmek hemde biran önce bitsin istiyorum
(998 puan) tarafından
Ya anlaşmalı da tazminat alınıyor mu onu bilmiyorum ama çekişmeli oldukça da insan bikıyor iki taraf dinle sahit dinleme iddialar suçlamalar delil toplama karar ara tatil falan hani bi an önce bitse gitse insan ister istemez etkileniyor sinirleri bozuluyor
(423 puan) tarafından
Aynen bide karar vermişken o strese girmek istemiyorum yanindaki kadın tam bı yollu zaten o bırakıp gitmeden ben bırakmam lazım ki ne seçtiğini gorsun
(998 puan) tarafından
Aynen öyle siz yolunu bi acın çok dolananın ayağına dolanırmış bi dolansın nereye düştüm der Allah göstermez mi ona yuva yıkma vebali hemde aldatma siz kendinizi sıyırın kurtulun evladınız varsa onlara sarılın dimdik durursunuz evelallah
(423 puan) tarafından
Evet 3 tane evladım var 27 yaşındayım oğlum 8 kızlarım 5 ve 2 yasindalar 2 yaşında olan bakıma ve bana ihtiyacı var keske kendi ayaklarımın üzerinde durabilseydim ama evladım sağ olsun 1 sene sonra kreşe verir çocuklarıma hem anne hem baba olurum
(998 puan) tarafından
Allah bağışlasın
(423 puan) tarafından
Amin ins cumlemizin evladını bişey daha sorucam şimdi velayet bende olsa bile babanın çocukları görme hakkı var ben o kadının yanına çocuklarımı göndermek istemiyorum
(998 puan) tarafından
Anlaşmalı olursa adam tamam demisken niye diyorum sakin yanlış anlamayın şimdi o heycanla tamam diyecek övür taraftan tekme sinyali aldığı anda size dönmek değil yapışacak o durumda da boşanma cekismeliye giderse atar da atar yalan dolan bi duruşma başka bisey bi duruşma başka konu filan hiiiç uğraşmaya değmez yazık siz yıpranırsınız zaten zor bir süreç siz kendinizi çocuklarınıza zaten meşgul olacaksınız gölge etmesin diye sakin yanlış anlamayın
(998 puan) tarafından
Nikahlı olursa gider çocuklar ama siz mahkemeye nikahi yokken uygunsuz hayat yaşadığını belirtip bu nedenden istemediğinizi söylerseniz ona göre ayarlanır anlaşmalı da bir avukata danışın derim bunu kimi evde görüyor kimi kısıtlı saat anne gozetiminde filan onun tefferuatını bilmiyorum
(423 puan) tarafından
Yavrum öylede çocuklarım pskolojisi tam etkilenecek yastalar kadın tam bı piskopat ya çocuklarıma zarar verirse vebalinde girmek istemiyorum çocuklarımın onların bı suçu yok cunki
(423 puan) tarafından
Canım peki kadın tam bı afedersin anladın sen benim kocada mide var 5 ay önce boşanmış beş ayda benimkiyle birlikte 6 erkekle fotoğrafları var elimde kimi diskoda kimi içki masasında bunların faydası olur mu
(998 puan) tarafından
Avukata danışın ama bunlar delil oluyor bu da çekişmeli oluyor sanırım anlaşmalı da olurmu bilmiyorum ama nikah yokken yani o kadın omun eşi değilken resmi olarak öyle bisey olmaz muhakkak bir avukattan fikir alın
(423 puan) tarafından
Teşekkür ederim
(998 puan) tarafından
Hakkinizda hayırlısı olsun Rabbim evlatlarınizla musmutlu sağlıklı ömürler nasip etsin
(423 puan) tarafından
Amin canım ins
-Reklam-
0 oy
(11,917 puan) tarafından
Anlaşmalı olursa tabi ki çok daha iyi olur.fakat karşı tarafin durumunu karakterini siz bilirsiniz.anlasmali olur ise tek celsede biter uzamadan.anlasmali da siz tavsiyem karşı tarafın avukatı var ise onunla anlaşmayı düzenlemeyin.ya da kendinizde bir avukata danışın ki hak kaybı yaşanmasın.avukat değilim fakat anlasmalida tazminat alanı hiç duymadim
(423 puan) tarafından
Evet avukat var anlaşma boşanma kağıdını imzalamadan araba saten benim üstümde evi üzerime yapicak ama ben biranonce bitsin ve surundurmek istiyorum karşı tarafta Bosnalı 5 ay olmuş cocukllarni almak için dava açmış kocasına onuda engellemek istiyorum canımı yakanın canı yandin
(11,917 puan) tarafından
Anlıyorum canin yanık canım.fakat kendini yıpratma.o tür kadinlara birşey olmuyor.
(423 puan) tarafından
Evet bian önce bitmesi gerekiyor kadın tam bı yollu zaten o terk etmeden benim boşanmam gerçekleşmesi beni tekrar kandırmasın dan korkuyorum ben bosaniyim oda bırakıp gidicek tipte saten bı de o bıraksın üstüne ne seçtiğini gorsun

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 265 göst.
27 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Isteoylesine (240 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 316 göst.
1 Aralık 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 160 göst.
19 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 209 göst.