0 oy
240 göst.
Diğer kategorisinde (102 puan) tarafından

İyi geceler kızlar 

Sizinle bişey paylaşmak istedim cevaplarınız benim için önemli şimdiden teşekkürler <3

1 yaşına Eylül'de girecek bir oğlum var ve ben çalışmayı düşünüyorum hem maddi hem manevi yönden manevi yönü şöyle hamilegim sıkıntılı geçti bebeğim erken doğdu biraz zorluklar çektim gurbette evliyim ailem memelekette gidecek bir kaynanam var onlada pek muhabbetkm yok bebeğimde sagulsun bayadir bir mızmız anliycaniz kafayı sıyırmak üzereyim :(.   Biraz çalışıp kafamı toparlamak istiyorum bi yandan ya bebeğim hiç durmassa sürekli ağlarsa nebilim mizmizlanirsa diye düşünüyorum bugün çarşıya gittim 1 saat gittiğimde uyuyrdu uyanmış bababnesi almis aglmis ben gelince resmen yüzüme felan öpmeye çalışıyor gibi şeyler beni görünce yine ağladı :'(

Sizce babanesine alışıp durumu yoksa bu böyle gider mi emeklemiyirda sürekli indir kaldır indir kaldir vallahi bendede mecal kafa kalmadı resmen nefes alamıyorum tamam bu bebek benim bakmakla yükümlüm ama nefes alamıyorum artik

6 Cevaplar

+2 oy
(5,401 puan) tarafından
Çocuktan kaçmak için çalışılır mı hiç, anne kuzusu kıyamam benimki için mesleği bıraktım üstüne 2. Yi de yaptım =)) şimdi coook yoruluyorum ama olsun her anlarına şahidim, tabi bu benim düşüncem sen farklı biisin sana iyi geleceğini düşünüyorsan dene, ama bebeğin emmiyor mu çok küçük,kaynanan bakabilir mi böyle hareketli çocuğa düşer falan Allah korusun agzina birsey koyr vicdan azabı çekersin 
(5,401 puan) tarafından
Bi de 1 yaşında nasıl emeklemiyor zor yani çoğu yürüyor bu zamanlarda, hiç doktor gördü mü çocuğu
(997 puan) tarafından
2.ci iyi cesaret :) ben şuan tövbeliyim ki annem ve kaynanam yardımcı olmasına rağmen:D
(5,401 puan) tarafından
Ben gurbette yim ikisine de yalnız bakıyorum =))))
(102 puan) tarafından
Evet kendi doktoruna sorduk tekbebllik fendir dedi
(5,401 puan) tarafından
Tembellikten mi =) iyi bakalım bir sorun olmasın da,
-Reklam-
+1 oy
(1,172 puan) tarafından
Canım daha onun senin sevgine ihtiyacı var krese veya anaokuluna başladığında işe başlamalısın bu günler geri gelmicek
(102 puan) tarafından
İşte geldim yüzüme felan öpmeye çalışıyor gibi onu öyle görünce bittim resmen :(
0 oy
tarafından
bir sureden sonra alisacaktir.. 6 aydan sonra calisan bir suru anne var.. onemli olan cocugun basinda anne olmasi degil, cocugunun basinda saglikli bir anne olmasidir
0 oy
(415 puan) tarafından
 Cok bunalmıs ve yorulmus oldugun için boyle dusunuyorsun. Yani kendı fikrimi soyluyüm bende cok bunalmıstım bırara senın gbı dusunuyordum hep kafamda işe girmek vardı ama kızıma kıyamadım hiç kızımda zaten bensız asla duran bır cocuk degıldi. . Hdr ne olursa olsun kendım buyutücem dedım şşuan 3yasına gırmesıne bes ay kldı bende ikinciye hamıleyım ıkı aylık. Allah nasip ederse bu da dogarsa cocuklarımla beraber yasayıp gıtmek istiyorum. Tek maasla zor da olsa cok şükür ac degılız acıkta degılız ıyı kotü bır sekılde ıdare edıcem.bebegin daha küçük bence en azından biraz daha büyüt kreş zamanı gelince dha rahat edersin diye düşünüyorum 
0 oy
(898 puan) tarafından
Daha sana çok ihtiyacı var en çok gördgü güvendigi kişi sensin. Ne kadar bunaldanda bırakıp işe gidemezsin heralde ya çalışmak zorunda olsan o başka bi durum ama. Kafanı toparlamak için bebegini bırakma annesi. O hallerini bile özlersin. Başka şekilde küçük zamanlarda kafanı toplamalısın. Biraz eşinden biraz kayınvalidende destek al inşallah atlatırsın.
0 oy
(2,287 puan) tarafından
İşe başlamaktan ziyade kendine alan aç canım kaynananla daha sık vakit geçirin ki oda ona alışsın. Benim oğlum kışın doğdu aralıkta kaynanama fazla gitmezdik onların ev soğuk diye. Benim oğlan kaçardı babanesinden kadın da küserdi bu beni sevmiyor diye havalar ısındı daha sık gittik alıştı ona şimdi bazı günler eşim işe giderken bırakır gelirken getirir oğlum 20 aylık bi iki aydır böyle. Alışınca da sen evde tek kal mesela o bile iyi geliyo. Bazen evde iş başımdan aşkın oluyo ama ben akşama kadar elimi sürmeden yatıyorum çünkü onu bile özledim valla anlıyorum seni yadırgancak yargılanacak şey değil. Biz anneyiz evet ama insanız da kendimize vakit ayırmak istememiz yanlış değil. Çok duyar kasanlara bakma sen 
(102 puan) tarafından
Aslında saun kaynanamla duruyoruz 1 aydır felan ama asla girmez dedesinee gider Allah razı olsun oda askamlari gezdirdi biraz nefes aldığı mi anladım

İlgili sorular

0 oy
22 cevap 620 göst.
26 Kasım 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+3 oy
3 cevap 95 göst.
5 Nisan 2025 Diğer kategorisinde Mavissss93 (162 puan) tarafından soruldu
+4 oy
4 cevap 97 göst.

Kategoriler

1,447,301 soru

23,774,406 cevap