0 oy
412 göst.
Diğer kategorisinde (1,747 puan) tarafından
Arkadaşlar iki gündür eşimle saçma sapan konular yüzünden tartışıyoruz.  Her ne kadar kendimi strese sokmamaya çalışmalıyım desemde olmuyor bazen. Konular çok saçma üzerime geliyor ve ben de bu defa çok sinirlenip ağlıyorum ve işin kötü tarafı da sinirim hemen geçmiyor. Eşime göre  tartışma sonrası  hemen normale dönülmesi gerekiyormuş. Bu bende böyle olmuyor.  O an kinleniyorum ve sinirim uzun sürüyor. Gönlümü almaya çalışsa da fayda etmiyor. 21 haftalığım. Bebek hemen etkilenir mi bu durumdan? Tek düşündüğüm o. Mesela akşam yemeğe çıkacaktık bugün saçma sapan bir konu için üzerime çok geldi. Başta insan gibi defalarca konuştum ama o üzerime geldikçe geldi geldikçe geldi ve sonunda bende ipler koptu. Sinirlendim ve yemek yemedim eve geldik şimdi. Bebeğin olduğu bölgede batma var şimdi 

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Tabikide etkilenir yazık çocuğa
-Reklam-
0 oy
(160 puan) tarafından
bence güzelce konuşup anlaşın tartısmamaya calisin bnde 27 haftalik hamileyim bizde cok tartisiyoduk belkide ben hamileyim diye abartiyodum uzatiyodum konulari bilmiyorum eşimi karşima aldm konustum hamileyim olur olmadık şeye üzülüyorum zaten sen beni alttan al durduk yere sesimide yükseltebilirim psikolojik olarak yapiyorum isteyerek deil dedim simdi ben bazen durduk yere kavga etsem bile yatinca sarilir alttan alir bende hemen yumuşarim şimdi biz niye kavga ettik derim oda anlamadm ki der gülüşür geçeriz yani seni anlasin biraz
(1,747 puan) tarafından
Geldi özür diledi ve ağladı cnm. Bende senin dediğin şekilde konuştum. Sağol cnm
0 oy
tarafından
Etkilenir cnm dikkat etmeye çalış 

İlgili sorular

+2 oy
15 cevap 320 göst.
0 oy
9 cevap 400 göst.
8 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
+2 oy
50 cevap 1,362 göst.
18 Nisan 2024 Diğer kategorisinde Doubletrouble (114 puan) tarafından soruldu