0 oy
175 göst.
Diğer kategorisinde (24 puan) tarafından
Merhaba kızlar simit bölgesinden aşıri derecede sikayetciyim hiç bir elbiseyi üstüme yakistirmiyorum :( doğumdan sonra oldu ama bir türlü gitmek bilmedi :( 

Biraz da göbeğim var onun dışında iyiyim 1,68 boyunda 62 kiloyum . Şu simitlerden nasıl kurtulurum gerçekten faydasını gördüğünüz bir hareket varmı ? Ne kadar sürede gider sizce ? 

7 Cevaplar

+1 oy
(5,821 puan) tarafından

68 boya 62 kilo manken  gibisindir kiz masallh:)  kelin ilaci olsa kendi basina surermis:) iltifat icin yazdim :)

(24 puan) tarafından
Yaa yok kız boyum iyi kilom pek belli etmiyor ama gobekle ozellikle şu simit bölgesi aşıri kötü duruyor .
(51,016 puan) tarafından
kiz sen zayifsin
(5,821 puan) tarafından
Zayifimda etcikli butcukli zayifim. Soyle manken gbi yagsiz bir vucut degil benimki:)
(24 puan) tarafından
Benimde hafif göbek ve simitler var :(
-Reklam-
0 oy
tarafından
Yüksel bel dar kıyafet giyebilirsin o şekil yürüyüşe filan çıktığında zamanla düzeliyor. 
(24 puan) tarafından
Pek vaktim olmuyor yürüyüşe canım
tarafından
O zaman evde çok sık hareket ediceksin. Ben çocuktan sonra öyle yaptım. Simit filan kalmadı..
(24 puan) tarafından
Hangi hareketler canim
tarafından
Termal taytlar var onları kullanabilirsin. Temizlik yaparken filan iyi gelir terletir eritir canım. Yaptığım bir hareket yok bol bol yürüyorum eee zaten çocukta cabası:)
0 oy
tarafından

Cevap veriyorum 8 aylık bebeyle :D iki hafta da öyle kilo verdim ki ne simitlerim kaldı ne göbeğim yok diştir yok atağıdır yok yürüme isteği uykusuzluk  eridim :) 

(24 puan) tarafından
Bende uykusuz kalıyorum emziriyorum ama fayda etmiyor bebeğim 1 buçuk yaşında gece  saat başı kalkıyor ve de dış çıkarıyor
tarafından
Bünyeden bünyeye değişiyor işte :)
0 oy
(5,503 puan) tarafından
Düşük bel giyiyorsaniz yüksek bele geç canim düşük beller simit yapiyo egzersizle erir simitlrr
(24 puan) tarafından
Kapalıyim genelde elbise giyorum evde pijama felan giyerimde o da aşağıda durmaz zaten teşekkür ederim
0 oy
(1,224 puan) tarafından
Canim (Sırt,bel,karın,simit,kol) bölgeleri en çabuk yağlanan ve en zor yağ yakılan yerlerdir. Mesela ben kilo aldığımda sadece bu saydıgim bolgelerden kilo aliyodum ve cok hizli sekilde aliyodum cunku benim sabah ogle aksam yemegim sadece abur cubur du. Kola cips biskuvi kek cigkofte borek tatli pasta poğaça kofte patates hamburger pizza vs. Bu tarz beslendigim icin e haliyle tabi. Oncelikle kardiyo bu bolgeler icin cok etkiliymis bende internetten arastirmistim. Onun disinda interneetten yine arastirdigin zaman videolar veya gorsellerden bakarak yapabilirsin. Diyet yapio kilo vermek icin degil bundan sonraki yaşamını saglikli sekilde gecirmek icin sadece o bolgeleer gidene kadar degil her zaman dogru beslenilsigi surece hem kalici olarak gider hem sagligin acisindan faydasi olur. 
(24 puan) tarafından
Öyle canım tabi ki aşıri zor sanırım bu doğumdan sonra çıktı simit 1 bucum senedir benimle gitmiyor ama ben üstüne düşmuyorym bu sefer karaliyim çok morelimi bozuyor çünkü
(1,224 puan) tarafından
Eger musaitse durumun kesinlikle spor salonuna git. Ben cok istiyorum gitmeyi ama malesef evime uzak 2 tane de kucuk bebegim var. Yani bebekler olmasa eger 1 saatlik mesafe de olsa kesin giderdim ama iste bebekler olunca malesef
(24 puan) tarafından
Benimde senden farkım yok coxuklarim çok küçük ve eşim asla izin vermez :(
(1,224 puan) tarafından
Neden ki. Kadinlar icin ayri saatler oluyo canim. Ama cocuklar olunca iste is degisiyo yani
0 oy
(3,508 puan) tarafından
Simit bölgesi neresi ki
(24 puan) tarafından
Kalçanın üstü
0 oy
(66 puan) tarafından
Benim de senin gibi simitlerim  var nefret ediyorum  spora da üşeniyorum  artık geçen yazın yaptım 9 kilo gitti yine 5 kilo aldım istek yok artik yapmaya
(24 puan) tarafından
Hangi hareketle ne kadar sürede eritin simitleri canım
(66 puan) tarafından
Sabah akşam her gün yapıyordum leslie 30 dk 40 dk da ayreten böyle bel hareketleri zumba  yapıyordum termal tayt almıştım  şu gibi yapıyordu simdi çok üşeniyorum  biri olsa yapardım ama tek isteğim  yok
(66 puan) tarafından
3 hafta içerisinde  verdim arada bir bisiklet sürmeye  çıkıyordum  akşamları  çok iyi geliyordu
(24 puan) tarafından
Denicem bende canım benimde tek hevesim yok ama bakicam nasıl olucak
(66 puan) tarafından
Kuzenimin düğünü var haftaya acaba yapsam kac kilo gider beraber yapalımı

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 184 göst.
0 oy
1 cevap 74 göst.
21 Nisan 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Fatmaa (1,784 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 205 göst.
14 Şubat 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 169 göst.
5 Mart 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Aysekubramutlu (19 puan) tarafından soruldu

405,990 soru

12,169,515 cevap

36,633 kullanıcı

...