0 oy
2,080 göst.
Aile kategorisinde (32 puan) tarafından
Yaklaşık 3 yıldır görümcem ile konuşmuyoruz en son tartışmamızda ölüsü ölüme dedim o kadar nefret ettirdi kendinden size şöyle aktarayım daha rahat anlarsınız beni 4 sene önce yaz günü yalovaya gidelim dedik kayınvalidemler yalovada oturuyor görümcem olacak şahıs yanında kız arkadaşınıda getirmeye kalktı ne iş yani benim eşim var yanımızda senin kız arkadaşın ne alaka ben vazgeçtim gitmekten daha bir sürü şey oldu bunun üzerine bende birdaha görüşmeme kararı aldım  her neyse kendisi en son benim doğumuma geldi birşey olmamış gibi hastaneye 10 ay oldu yine yüzünü görmedim geçen gün kayınvalideme birşeyler almış bırakmış bebeğime hediye olarak kayınvalidem eşime vermiş oda getirdi eve ben eşime dedim onun bir iğnesini istemiyorum ihtiyacı olan birine versin yada ben veririm dedim saçmalama giydir ne olacak dedi hala giydirmedim poşette duruyor siz olsanız ne yaparsınız allah aşkına gördükçe üzerinde çocuğun onu görmüş gibi olurum nefret etmiyorum ama yaptıklarıda unutmuyorum 

23 Cevaplar

0 oy
(5,406 puan) tarafından
Kız sen de ne kinlisin  ne olmuş arkadaşını getiriyorsa. Ben kocamla ne tatillere gidiyorum ortalık üstü açık rus dolu =)))) çok büyük birşey yok dediklerinde aşırı abartmışsın sanki zaten bahane arıyormuşsun gibi olmuş. Benim gorumcemin yaptıklarını bir bilsen eşim için hiç küslük  yapmadım mesafeliyim çatlar ama hiç dışlamadım  eşim de beni takdir eder ve bu huyundan dolayı  her zaman arkamdadır 
(1,863 puan) tarafından
Eski post kız aahah ☺️☺️
(5,406 puan) tarafından
Kim yaptı bunuuuu=))))) neyse araları nasıl acaba =)))
(1,863 puan) tarafından
Puahaha yeniler yapmış iyidir inşallah araları.l ☺️☺️
-Reklam-
0 oy
(122,885 puan) tarafından
post hortlamis yine ,☺☺
0 oy
(272 puan) tarafından
Giydirme içinde huzursuzluk olacaksa kıyafet sonuçta bir doğum yaptığında hediye verirsin boşver sıkma tatlı canını 

İlgili sorular

+12 oy
19 cevap 627 göst.
11 Mart 2024 Diğer kategorisinde Papatyalar (1,293 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 525 göst.
1 Kasım 2022 Aile kategorisinde Veraaaa. (96 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 177 göst.
14 Mayıs 2022 Aile kategorisinde Yeter2323 (77 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 231 göst.