0 oy
173 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar ben artık kafayı yiyorum kızım 7,5 aylık ağla ağla ağla ağla ben artık ne hal kalıyor ne kafa nede psikoloji doyuruyorum duşunu aldırıyorum yatırıyorum olmuyor mesela okuyorum kızım sakinlesiyor sonra tekrar aynı artık canımdan bezdim çocuk ağlamasından yoruldum Allah aşkına hiç bir sorunu yok yere koyuyorum diye ağlıyor yürüteçine koyuyorum kucağımda gezdiriyorm Yok hiç Bir şekilde durmuyor 

7 Cevaplar

0 oy
tarafından

image

image

image

Su tertibi aldım bakakim bende işe yaricakmi

(2,305 puan) tarafından
Yenibosnadayim canm dün eyupteydim keşke önceden bilgim olsaydi
tarafından
Beylikdüzü ve eyupsultanda yerleri var hangisi sana yakinsa gitmek istersen adres atarım canim
(2,305 puan) tarafından
Eyüp canm oraya daha sık gidiyorum atabilir misin
tarafından
Foto ekledim salı ve cuma günü saat 2 ile 7 arasında canım istersen bir gitmeden ara
(2,305 puan) tarafından
Tamam canm Allah razı olsun
-Reklam-
0 oy
(1,700 puan) tarafından
Nolur bilen varsa bizede söylesin
0 oy
(321 puan) tarafından
Bi ara benim oğlan çok düşüyordu düz yolda bile pat yerde . Okuttum düzeldi çok şükür.  Nazar değmiş 
0 oy
(174 puan) tarafından
Gaz sancısı emekleyene kadar bazılarında yürüyene kadar bitmiyor altıncı aya geçtik ikinci çocuğum. İlkinde bilmediğimden senin gibiydim. Devamlı kucak devamlı ayagımda sallıyordum. Şimdi ikinci çocuğum ek gıdaya da geçtik yeni. İki gündür karnı şiş bağırıyor durmuyor. Gaz damlasını verince azda olsa rahatladı. 

Birde bu dönemler diş çıkarıyorlar onun agrısıda çok etkiliyor. 
(174 puan) tarafından
Yedi defa ayet'el kürsi üç fatiha üç ihlas iyi gelir.
0 oy
(7,149 puan) tarafından
Nazar olabilir canım aklıma direk o geldi 
0 oy
tarafından
8.ay ataginda canim bebegin gecici bi surec 
0 oy
(4,988 puan) tarafından
Büyük kızım öyleydi artık bende oturur ağlardım 1 saat hiç susmadan ağlardı annemlerin orda emekli imam vardı rahmetlinin yanına herseferinde gider okuturduk okuduğu dakka uyuyup giderdi çocuk çok göze gelirdi yavrum 

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 418 göst.
20 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Nur ela (3,799 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 477 göst.
18 Ekim 2020 Aile & Aşk kategorisinde Yayesim45 (320 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,440,998 soru

23,687,867 cevap

310,701 kullanıcı

...