Kızlar bugün randevum vardı paylaşmıştım şükür kızımla ben iyiyiz bi sıkıntı yok. Fakat doktorum bana hastaneden ayrılacağını söyledi. Başka bir hastane ile anlaşma yapmış. Gideceği hastane özel Okan Üniversitesi hastanesi ve o hastanenin yorumları çok kötü :( ilgisiz özensiz bi hastaneymiş. Ben doktorumu bi yandan değiştirmek istemiyorum çünkü çok çok iyi ve en başından beri onunlayım ama diğer hastane hem çok kazık fiyatları var hemde o paraya hizmet sıfır bi hastane.. Napıcağımı şaşırdım şuan :( bu durumda nasıl bi yol izlemeliyim bilemedim
Çok sinir bozucu bi durum.nerde oturuyodun sen canım
Offf bu En kötüsü işte bu saatten sonra doktor değiştirmek Rabbim bir yol gösterir gittiğin hastanede Belki daha iyi bir dr vardır bence önce onu araştır
Doktor olduğu kadar hemşiresi, ebesi, temizlik personeli dahi önemli bence doğumda ve gebelik takibinde bu sebeple şahsi fikrim ben doktor araştırmasına girerdim
Kaç haftalıksın ki daha yol yakınsa hemen başka doktora alış :)
Doğumuna çok var mı cnm yakınında önerilen bı doktor varsa şansını dene sonuçta doğum bı bayan için çok önemli doktora guvenmen lazım içine sinen neyse onu sec
Doktorun iyiyse seninle o hastanedede cok guzel ilgilenir bnce onun gittigi hastaneye git cnim yakinsa
HekimiNizle durumu konuşun aranız iyi ise gittiği hastanede size %20 gibi indirim yaptırabilir yada o hastanede olmak istemiyorsaniz da hekiminize danışın bu hastanede kimle devam edebilirim hanci arkadaşınızı onerirsiniz diye konuşun
Hangi hast. Gdiyodun canm
Pendik'te Remedy Hospital war Uzay hanim tawsiye ederm fiyatlarda cok degl muayne 90 tl sana yakin olarak önerebilecegm
Ben maltpde gdiyorum cok memnunum doktorum operatör kadin dogumcu mesafe olark uzak siknti olmazsa deneyeblrsn
1,495,631 soru
24,433,010 cevap
352,629 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın