0 oy
272 göst.
Aile kategorisinde (5,290 puan) tarafından
Bakımı nasıl oluyor hangi cins kediniz var çocuğunuz zaman geçirip seviyor mu 

10 Cevaplar

0 oy
tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap

Sahiplenmek istersen kedimi verebilirim :D 2 kızım var çok heves ettiler çookk severler aldık bir sene oluyor ama aşşşırı tüy döküyor son zamanlarda. Ciddi anlamda iyi bakacak birisi olursa sahiplendirmek istiyorum.

Bakım konusunda bir zorluğu yok. Kum temizleme mama su koy gündelik hale geliyor zaten. Tırnak kesimi yapıyorum. Bazen tüylerini tarayıp temizliyorum. Benimki melez :D anası scotish babası sokak kedisi :D

tarafından
İnan beni de. Şuan cidden bu yüzden sahiplendirmek istiyorum. Bebek olunca da tüy dökecek falan Ay amaann
(7,606 puan) tarafından
Ayyyy :) inşallah iyi biri çıkar canım
tarafından
İnşaAllah bekliyorum:D beklemedeyim bekleyeceğim
(50,392 puan) tarafından
yumus yumuş cok fena sevesim geldi☺️☺️☺️
(13,395 puan) tarafından
Mamasını değiştirmeyi deneyin
-Reklam-
+1 oy
tarafından

image

Oğlum ilk doğduğunda böylelerdi şimdi ikisinde tostos oldular bakımı zor değil eşim her gün tarar bizimki bluepoint aşıları tam öyle :)
tarafından
Oğlum ağlayınca sadece lokum susturuyor yani yanına gelmesi yeterli ****** bir çocuk için çok değerli bişey gerçekten
(5,290 puan) tarafından
O noktada ne yazıyor çok merak ettim :)
tarafından
Hay.Van sansürlenmiş:)
(4,013 puan) tarafından
Hareketli bir kedi istiyorsan muhakkak Van kedisi al
(50,392 puan) tarafından
cok tatlilar ya ☺️❤️
+1 oy
(658 puan) tarafından
2 yıldır kedım var dahaa dogrusu bence o cocugum benım suan ayagımın ustunde uyuyor hatta. Ama eve kedıyı cocuk zaman gecırsın oynasın sevsin diye alacaksanız almayın cunku pısman olursunuz. Kedıler tuhaf hayvanlar kopekler gıbı degıller acıkcası camları ısterse o sızın Cocugunuzla vakıt gecırır dıyelım hatta istemezse asla dokundurtmaz bıle bıde bı heves alıp sonra veterıner masrafı maması cok gelıp bırakan oluyor bunları da dusunun lutfen tıpkı bızım gıbı ıhtıyacları oluyor ve en ufak asısı bıle 500 valla. Ama ben cok sevıyorım oglum gıbı herseyıne razıyım. Ama dedıgım gıbı cocuga arkadas olsun dıye alırsanız bıraz hayal kırıklığı olabılır
+1 oy
(6,631 puan) tarafından

Ben çok seviyorum kedileri bu zamana kadar da çok baktım ama şu kıl sorunu çok zor yaa inanılmaz dökülüyor sırf kıl dokmesi yüzünden kedi bakamıyorum sokaktaki kedilere bakıyorum yemek su ihtiyacını gideriyorum elimden geldiğince yakalarsam da seviyorum :D

(50,392 puan) tarafından
peki ya kedi hastasi olup kediye alerjisi olan ben napayim ☺️
(6,631 puan) tarafından
Ammooo kıyamam minnoşum:)
0 oy
tarafından
Tüy işinden dolayı bi türlü cesaret edemedim ama alternatif olarak Amazon papağanı bakıyorum. 
(5,290 puan) tarafından
Aman bizim evdeki yetiyor kus isine girmek istemiyorum pek.d
0 oy
(9,786 puan) tarafından
Benim oğlum çok. Seviyo kedi köpek ama ben asla kediyi sevemiyorum korkuyorum annemler sahiplenmisti ben kedi var diye oraya gidemiyodum yada ben gidince kediyi kapalı balkona koyuyolardi sonra deri koltuk başını tirnaklayip parcâlayinca annem başkasına verdi çok tüy dokuyodu bide
0 oy
tarafından
benim cocuklarimda cok istiyor ama tuyunu gectim veteriner masrafi cok.. asilari kisirlastirmasi falan baya gideri var
0 oy
(2,746 puan) tarafından

Bakımı bana göre zor değil. Bizimki sokak kedisi :) Minicikken bulmuştuk. Çocuğum seviyor ama bizim kedi çocukları sevmiyor kaçıyor:))

image

(50,392 puan) tarafından
serseri ya bakisa bak ne cekiyon der gibi ☺️☺️☺️
0 oy
(2,472 puan) tarafından
Kedi köpek severim ama çocuklu olunca evde bakmaya cesaret edemiyorum bir kadın var kedilerinin videolarını paylaşıyor izlediğimde koltuk hali hep tüy içinde evin heryerine giriyor mutfakta tezgahın üzerinde yatıyor falan hiç benlik işler değil ama bahçeli yerim olsa bakardım dışarı yuva yapıp evde zor 
0 oy
(997 puan) tarafından

image

Bu P*ç kurusunu kızımla büyüsün diye hamileyken almıştım :D 2 ay iflahimi kesti çok aşırı oyuncu çıktı, yırtmadığı yer kalmadı koltuklarıma işedi , perdelerimi parçaladı bende mecbur sahiplendirdim :angel::D 
(50,392 puan) tarafından
firlama duruyo zaten belli ☺️☺️☺️☺️
(997 puan) tarafından
İlk aldığımız zaman bize çok sessiz sakin bir kedi dediler ☺️☺️☺️ scottish kediler büyüyünce hep uyuyor dediler ama yok şuan  6 aylık hiç değişmedi Allah'tan sahiplenen kişiler çok sevdide geri vermediler :D

İlgili sorular

0 oy
27 cevap 340 göst.
5 Kasım 2023 Aile kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 265 göst.
4 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Yigidinannesi (272 puan) tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 409 göst.
2 Eylül 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 282 göst.