Ben zaten öğlen ewden cekip gitin ewe gelince bulamamış beni aradı nerdesin dedi bende bu ewligi devam ettirmiycem artık dedim ayrilalim bitsin gitsin dedim geliyorum bekle dedi geldi tişörtünü de yanıma almıştım gösterdim dün akşam bu leke yoktu yalan söylüyorsun senmi sürdün yoksa dedi ne yalanı dedim bu senin akşam üstünde olduğu tişörtün dedim yok valla ben öle bişey yapmadım dedi bende ister yap ister yapma bitti dedim annem gile beni karaliyo bosanmak için dedi bende benle konuş annem gile konusucak biseyin yok kaçarken o hatayı beraber yaptık şimdide bosanmak istiyoruz onun için benimle konuş kimseyi karistirma dedim hala yok o leke nerden bulaştı bilmiyorum diyo sen biraz dur kafan topla sen eskisi gibi değilsin falan dedi kendimi topluycam faln filan aynı şeyler bende boşanmayı kabul et anlaşmalı bi şekilde bitsin dedim kabul etmiyo bende ben pazartesi davayı acicam napiyosan yap dedim gitti yaziyo ariyo aliyim diyo bende hiç cevap vermiyorum bakalım nasıl olucak bilmiyorum canım