Merhaba tatlım ben Hümeyra namideger " Hüm " sjsjsj 2 prenses annesiyim 26 yaşındayım 170 boy 57 kiloyum bebek gibi taş gibiyim
Memnun oldum:))
Merhaba canım bende Duygu 30 yaşındayım. 14 aylık bir kızım var. Aslen göçmenim. Eş tarafından Çankırı’lıyım. İstanbul’da oturuyorum. Allah nasip ederse Trakya bölgesine taşınmak için can atıyorum.
Tanışma postunu taşınma postu diye okuyan ben sanırım kafa duman
28 yaşında 15 aylık bir bebe burdurda doğup büyümüş muhtemelen de burdan cikamadan ölecek bir ihtiyarım
Merhaba ben de İdil 24 yaşındayım 1 oğlum var 8 aylık şuan kimyadayım ama evim Bayburt’ta
Merhaba bende Aylin, 30 yaşında fen öğretmeni mezunu, şimdi ev hanımı ,bir oğlan annesi diğeri yolda 3 aylık. Kaynanayla alt üst oturan iyi niyetinden dolayı kendinden tiksinen eşinin ailesinden illahlah etmiş bir Allah kuluyum işte
Mrb canım nasılsın bende Ayşe 25 yaşındayım 4 aylık paşa annesiyim bende geçen yıl eylül ayinda girdim bu uygulamaya az kaldı senemin dolmasına ağrı Doğubayazıtliyim memnun oldum tanıştığımıza )
Merhabaaa canımmm ben Rümeysa. Aslen malatyalıyım Urfa'da doğdum büyüdüm Bursa'ya evleyim 24 yaşındayım 37 günlük bi oğluşum var ev hanımıyım
1,487,792 soru
24,320,747 cevap
345,300 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın