Kizlar rüya o kadar saçma ki.anlatayim sorumu en son sorayım diyorum.ruyamda eski kayınpederimi gördüm.bir kasaba gibi yerdeyim.kayinpederim yürüyerek kasabaya girdi .ben onu gördüm o beni gördü.yanima geldi .rüyada o da ölü olduğunun farkında bende.bana dedi ki ,eski eşimin adını vererek ona söyle, öldüm ama içimde bir acabayla öldüm.zamaninda o çocuğa test yaptırmadık ben hayır yok dedim ama ,oğlumun acaba bir oğlu mu var iki mi dedi.icim tahat değil dedi.
Bizim ortak tek bir oglumuz var ve eski eşim benden önce hiç evlenmemiş biri fakat evlenirken yaşı vardı.bir yerden birşey duymadım dusunerek yada acaba ile uyumadım.hele ki bunca yıldır bir kere bile aklıma acaba daha önce biriyle birşey yasadida çocuğu var mıdır diye hiç gelmedi bunca sene.fakat rüya çok saçma.simdi arayıp rüyamda böyle böyle gördüm desem saçmalık geliyor.bir taraftan da acaba aralarında hani başka bir durum olmuştur da (çocuk değil başka birşey )söylemem mi gerekir diyorum .sizce ne yapayım ? Aman diyip bir rüya diyip geçeyim mi ? Yoksa saçma da olsa söyleyim mi?