0 oy
226 göst.
Diğer kategorisinde (292 puan) tarafından
Arkadaşlsr sabah bir post paylaşmıştım eşim bana hakaret etti ve tartıştık diye. Yarında eşimin doğum günü ona hediyesini ve pastasını aldım ama küsüz ve beni sinir etti. Yarında ailesi ile yazlığa gitme planı yapıldı bende doğum günü pastası aldım birlikte kutlarız diye. Ama hiç içimden gelmiyor açıkçası. Mesajda özür diledi ama şu an kapısını kapatmış bilgisayar uğraşıyor. Siz olsanız ne yapardınız birşry olmamış gibi doğum gününü kutlar mıydınız yoksa yapmaz mıydınız? 2 gün önce de benim doğum günümdü eşim sürpriz yapmıştı bana. 

4 Cevaplar

0 oy
(6,631 puan) tarafından
Özür dilemis doğum günü senede 1 defa oluyor bence güzelce giyin süslen ve kutla doğum gününü 
(292 puan) tarafından
Kutladım hediyesini verdim ama o pastasını yedi hediyesini aldı odaya gidip kapısını kapattı yine :))) kendimi ***** gibi hissettim
-Reklam-
0 oy
(1,292 puan) tarafından
Arayı yumuşatmak için bir fırsat işte. Hazırlık da yapmışsın kutla gitsin. Eşin de utanır belki seni kırdığı için 
(292 puan) tarafından
Utanmak mı? Zannetmiyorum adam geldi yarım saat kutladım sonra odaya girip kapısını kapattı :))) Allah aşkına siz olsanız ne yapardınız ben kendimi ***** gibi hissettim. Değmezmiş valla
(1,292 puan) tarafından
Evet biraz okuzluk etmiş. En azından sen onun ağzına laf vermedin bi doğum günümü kutlamadı diye o senin ağzına laf vermiş oldu. Haklısın değmemiş ama ne yapacaksın işte. Sen yapman gerekeni yaptın öyle düşün
0 oy
tarafından
İki gün sonra sinirin geçer ama doğum günü de geçer kutla 
(292 puan) tarafından
Kutladım. Ama tahmin edin eşim ne yaptı sonrasında odaya girip kapıyı kapatıp bilgğsayarıyla oynamaya devam ediyor. Ben annemlere gideceğim dedim eşimde tamam dedi:)))
tarafından
Bacım seninki de kütükgillerdenmis ya :D
(292 puan) tarafından
Yaaa kendimi çok kötü hissettim. Yani değmezmiş bir nevi.
tarafından
Kız boşver sen kutlamış oldun en azından ağzını açıp demez iki gün sonra
0 oy
tarafından
Pasta evdeki yak mumu aç kapıyı iyiki  dogdun  de sarilin  barışın yarinda  hır koluma  git yazlığa konu  nedir  bilmiyorum  bosanmycaksan  onemli  günde  kus kalma
(292 puan) tarafından
Yazılanların hepsini yaptım. Sonuç eşim pastasını yiyip hediyesini aldıktan sonra odaya girip kapısını kapatıp bilgisayarıyla oyun oynayıp video izlemeye başladı

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 229 göst.
12 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde Glstanbeste (292 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 207 göst.
0 oy
3 cevap 123 göst.
12 Ocak 2023 Aile kategorisinde Serpil ahmet (558 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 210 göst.
30 Nisan 2024 Aile kategorisinde Bahar_6565 (148 puan) tarafından soruldu