0 oy
952 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (832 puan) tarafından
Elti ile bir çatı altında sorun yaşamama ihtimalini 100de kaç veriyorsunuz

29 Cevaplar

+2 oy
tarafından
Kişiden kişiye değişir o ya ben eltimle anlasirim valla şöyle aynı yastayiz ama eltim çalıştığı için hiç ev işi yemek falan bilmez isterse ben ona destek olurum istemezse hiç karışmam aksamlara yemeğe davet ederim planınız yoksa derim istediği bişey varsa yaparım çocukları olunca benim oğlumla kardeş gibi büyürler o da isterse tabi ha istemezse artık komşuluk mu var insanlar karşı komşusuna selam vermiyo bu devirde mesafe isterse mesafemi de koyarım neyi paylasamicaz yani ölümlü dünya 
-Reklam-
0 oy
(2,939 puan) tarafından
- 1500 falan. 
(832 puan) tarafından
Sıfır değil hatta eksi mi demek istedin
(2,939 puan) tarafından
Aynen öyle çok riskli
0 oy
(219 puan) tarafından

SIFIR  :)

Biri biyerden illa bi patlak verir :)
0 oy
(230 puan) tarafından
Yüzde 0 

İlla ki bi yerde bi şekilde sorun çıkacaktır
0 oy
tarafından
4 yıl yaşamış biri olarak 15000000000
(659 puan) tarafından
Eksimi artimi
0 oy
(1,071 puan) tarafından
Valla canım bu iş tamamen kişilik meselesi. 2 tanesiyle 10 senedir yaşıyoruz yaslarimiz yakın.. en iyi arkadaşız birbirimize. Bı tane de farklı şehirde olan var 2 ay buraya depremde kalmaya geldi. Ortalığı birbirine katmaya çalıştı ama olmadı çünkü biz birbirimizi çok iyi tanıyoruz.. tasini taragini topladı gitti.. bir tarafin içinde fesatlık ve en önemlisi çekememezlik varsa anlaşma ihtimali yok malesef
tarafından
Helal be
0 oy
tarafından
100de 1000000000000000000
tarafından
Sorun yaşama olarak okumuşum
0 oy
(8,878 puan) tarafından
sonsuz sayı bu saten sonra da zaten konuşmam da benden uzak Allaha yakın olsub
0 oy
(755 puan) tarafından
Elti ile yaşamak rezillikten başka birşey değil... 
(832 puan) tarafından
Aynen ona her defasinda cevap verince insanın onunde rezil oluyo insan
0 oy
(681 puan) tarafından
Ay 5 yil yasadim 2 eltiyle cok cok kotu asla olmaz olamaz sifirrrr
0 oy
(11,027 puan) tarafından
Böyle bi ihtimal yoğğğğ
0 oy
(29,407 puan) tarafından

Yüzde kullanılmaz ona:Detkisiz elaman diyelim 

0 oy
(2,416 puan) tarafından
İlla yaşarsınız insan bacısıyla tartışıyor ki elin garısı lâ nasıl anlasıcan o yüzden yüzdee 0 
0 oy
tarafından
Kız gorumceyle dayanamıyorum eltim olsa birbirimizi parçalarız herhalde 
(135,552 puan) tarafından
gamzd siz daha birlikmisiniz
tarafından
Evet cnm
(135,552 puan) tarafından
ooy allah yardimcin olsun daha ne kadar birlik kalcaniz
tarafından
Önümüzdeki yaza kadar :(
0 oy
(5,193 puan) tarafından
Brn yaşamam ya ama kenfı içinde kudurabılir
0 oy
(1,211 puan) tarafından
Rabbım kimseyi kimseyle aynı evde yaşamak zorunda bırakmasın çok zor ve inan en iyi anlaştığın insanla bile sorun yaşarsın ve bu koca tarafinsa sorun yaşamama ihtimalin yok sorun yaşamamak için kör sağır ve dilsiz olmak lazım 
0 oy
(2,786 puan) tarafından
Herkesin aklı fikri fitne fesata çalışırsa tabi ki asla geçim olmaz . Ha biri kötüyse diğeri iyi olmalı. Kötü olan ondan örnek almalı 
0 oy
tarafından
Ben eltimle 100de 100 iyi anlasirim valla insanın icinde fitne fesat kıskançlık yoksa eltimi büyük bı ablam gözüyle gorduyume göre bı sıkıntı yok eltimle aynı evdede yasamisligim var bir buçuk sene falan şimdi eşlerimizin işinden dolayı evlerimiz ayrı ama hicbisekilde birbirimize laf sokmak atismak gibi birşey yaşamadık ben ondan küçüğüm bilmediyim herşeyi ondan oyreniyorum bana bildiyin annelik yapiyo biz qurbetciyiz eşim ve kayinim başka ulkede çalışıyor ve bizde burdayiz hamileliyim boyunca bana her şeyi o öyrətdi hastanede yanımdaydı doğum sancısı çekerken bile elimi sıkı sıkı eltim tutmuşdu iyili var çok seviyorum eltimi
0 oy
(309 puan) tarafından
Ben eltimle çok çok iyi anlaşıyorum hepsi aynı değil. Benden 8 9 yaş buyuk ama öz ablam gibi diyebilirim. Aynı binada yaşıyoruz kaynanam da var evine gittiğimizde birlikte sofrayı toplarız bulaşıklar için benden önce geçer yıkamaya gerçekten Allah razı olsun bin defa
0 oy
(10,484 puan) tarafından
4 yıldır aynı binadayiz herseyimiz ayrı iyi bir komsuyuz diyelim çaya kahveye gider geliriz 

İlgili sorular

0 oy
24 cevap 475 göst.
1 Nisan 2023 Aile & Aşk kategorisinde sweetlady (832 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 245 göst.
4 Aralık 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Azkaban (2,746 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 108 göst.
5 Ağustos 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Enesin_annesi123 (264 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 2,621 göst.
5 Kasım 2019 Diğer kategorisinde admin (163,662 puan) tarafından soruldu

411,402 soru

12,384,112 cevap

43,401 kullanıcı

Kategoriler

...