0 oy
158 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde tarafından
Hanimlar gunlerdie tulum almak icin indirim bekliyodum ama uygulanmiyodu 600 tl ustune oluyodu fazla bisey almak istemedim . Daha once ilk siparise kargo bedava diye kardesimin adina hesap acmistim bu aksam ordan bakiyim dedim en azindan kargo bedavadan yararlanirim diye ama daha buyugu oldu sansima hosgeldin indirimi yapmislar kargoyla birlikte 145 tl indirim oldu 400 tl lik tulumu 270 tl ye aldim . Alacak oldugunuz bisey varsa yeni bi hesap acin deneyn derim .

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
Dun aksam 8e kadar kargo bedava idi.
tarafından
Artik bu fiyatlarla kargonun bedava olmasi onemli degil gecen sene acmistim o hesabi kargo bedava olsun diye. Bu sene isime yaradi indirimli almis oldum
tarafından
Bicorapbile alsan kargo 25 lira bence bedava olmasininhic bi sakincasi yok helede benim icin surekli alisveris yapiyorum lcden simdi kenarda kullanilmamis kuponun var onunla mont alacam kizima
(7,132 puan) tarafından
INFLUENCER10  yazsaydin hosgeldin indirimine ek bir indirim buda canim %10
tarafından
Ya tabiki kargonun onemi var onu demek istemedim aslinda fiyatlarin yuksek olusundan yakindim gibi
tarafından
Eymen kusum baska bi hesap acip yine denerim ya cok tesekkur ederim :))
(7,132 puan) tarafından
rica ederim canim
tarafından
Siparisi iptal etmeden yeni bi hesap acip tekrar denedim soyledigin kupon kodunu da yazdim 400 liralik urun 240 tlye geldi . Allah razi olsun eymen kusum :)
(7,132 puan) tarafından
rica ederik canim senden de allah razi olsun
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bnde /40 bekliyorm gecen geldi 1200 tllk ürünleri 700 aldım 
tarafından
Oo cok iyi valla bana en fazla %25 geliyo

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 23 göst.
12 Kasım 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Selcugum (94 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 50 göst.
11 Mart 2023 Diğer kategorisinde Yenibiriyenibiri (6 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 63 göst.
0 oy
0 cevap 53 göst.
30 Ocak 2023 Alışveriş-Hediye kategorisinde Kuvars000. (5 puan) tarafından soruldu

406,133 soru

12,176,168 cevap

36,655 kullanıcı

...