Hiç bir şey yapmamış ben anacuğum saolsun gönderir banada biseyler
Eşimle menemen yaptık turşu yapmıştık salatalık biri bitti birini yeni açtık lahana turşusu kurcaz biraz erken ama diğer şeyleri kaynanam yapıp veriyor Allah razı olsun ama bu tür seyleri evde eşim yapar ben anlamam o çok güzel yapar bende onun ayakçısıyım istediklerini yaparım buzluga bamya koydum daha da koycam köyden getiriyorum çok güzeldir bizim oranın bamyasi fasulye yapıp koycam ha bide bezelye ayıklayıp koymuştum daha önce o var baska yok yeter
Kız şu DOMESTOS sosun tarifini ver hele de marketten almaya gerek kalmasın
Domates konserve yaptım. Yaprak basmıştım Karnıyarık için patlıcan kızarttım. Bamya koydum. Salça yaptım. Maraş tarhanası yaptık Kuru dolmaliklari annem yapiyo. Turşu yu da sonbahar gibi yaparım. Köyde yaşamanın en güzel yanı ektiğin şeyleri kışa saklamak
Domates konserve Toz tarhana Domates kurusu Biber doğrayıp buzluğa attım
Tarhanayi ve eristeyi annemden alıp geliyorum yardım ederdim ama bu sene edebilir miyim bilmiyorum benim kız fena
Sebzeler yeni yetişiyor biraz biber türevleri koycam bugün domatesler yetişsin sos yapcam yemeklere kullanmaya
Dün eşimle konserve yaptık yemeklik Haftaya da menemenlik yaparım Dolmalik Biber ve ince ince biber kıyıp posetleyip koydum Domates ,biber,patlıcan ve erik kuruttum
Bunlara ek birde turşu yapılacak
401,998 soru
12,034,487 cevap
36,262 kullanıcı