Giriş
Hatırla
Sorular
Cevaplanmamış
Kategoriler
Kullanıcılar
Bir Soru Sor
Hamile Soru Cevap
Bebek Bakımı
Bir Soru Sor
Sabah sabah çileden çıktım
0
oy
449
göst.
3 Eylül 2023
Diğer
kategorisinde
1Gozbebegimmm
(
3,073
puan)
tarafından
soruldu
1 aylık oğlum var gece uyku haram 1 aydır gece uyumuyro gündüz de eh işte kafam kazan gbi 2 yaşında da oğlum var oda mız mız hasta bu aralar herkezin arkasında agloyor iyice çileden çıkarıyor neyse eşim nöbette sabah aradim gelme kimseyide yollama kafam kazan gbi hangisine yetisicem gelsen arkandna ağlayacak ananı yollasan birakmiycak bı kahvalti yapsin küçüğe basksin hasta zaten bi şekilde evde idare edicem dedim bide sinirliyim huysuzum gelme ustuem dedim kapattım 5 dk snra kapı çaldı kaynanm gelmiş neye geldin dedim demez mi doğan yolladı eve git kahvaltı hazırla gelecem diye sinir oldum snra kendi geldi ama kayananm kalkıp çay bile koymadı büyük oğlan durmadı diye kahvaltı geldi snra oğlum oturup yapmuyro babane gidecek baba gidecek ben gidicem diye ya oğlum otur ye oyun oynarız şöyle ederiz yok eşimde kaş göz yapıyor nasıl cikacam dukyana gidcem geldiysen düşün dedim senin arkandan mı toplim ananın arkasında mı toplim oğlanı gotiruyonz hasta çocuk beni ariyonz güzel mısır yedi diyonuz yemk yedirme yok eve getiremiyor hastayiz isimz var diye bana yukleniyonz biktm dedim ananın da içeri girer girmez hastaym isim var cart cırt diyo sna dedim kimse gelmesin gündüz gece zaten rahatım yok diye baya patladım eşimde döndü anansina seher seni istemiyor gelmesin diyor dedi. Bnde eee biliyodn da niye cagiriyorsun dedim snra sinirle deidm anann başkasına gelince genç kız bize gelince yaşlı oluyo duygu somurusu yapıyor iyice çıldırdım he bide deidm konu anan olunca zaten haksız da olsa hakli dersin ben kimim ki dedm
Bu soruya cevap vermek için lütfen
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
13
Cevaplar
+1
oy
3 Eylül 2023
misafir
tarafından
cevaplandı
Tamam yoruluyorsun belli ama gelen insana da niye geldin denmez
3 Eylül 2023
1Gozbebegimmm
(
3,073
puan)
tarafından
yorumlandı
Ya başım ağrıyor zatn bide özellikle şöyle gelmesin dedim ona ragmen gelmiş göndermiş ,
3 Eylül 2023
misafir
tarafından
yorumlandı
Haklısın eşinde hata. İnsan yorgun olunca kimseyi istemiyor
Lütfen yorum eklemek için
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
-Reklam-
+1
oy
3 Eylül 2023
Zeynep5100
(
982
puan)
tarafından
cevaplandı
Senin yaptın cok ayıp olmuş . Benimde eşim her gün görevde cnm benim . Çocuğum gece uyanır 3kere 4kere ağlama krizine girer uykusuz gezerim sinir küpü olurum ve aile deste aile tarafından asla yok . Ailem gurbette benimde kimsenin yardımı yok eşim yardimci cnm benim bana coksukur ama sen gerçekten ayıp yapmışın.
3 Eylül 2023
1Gozbebegimmm
(
3,073
puan)
tarafından
yorumlandı
Yardımı yok yok anca oran agriyro buram ağrıyor ben gidicem gidicem diyip cildtiryir gelmesin dedim ozlelikle
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
+1
oy
3 Eylül 2023
Cancazmihram
(
3,525
puan)
tarafından
cevaplandı
Bence haklısın suç ne sende nede kaynananda tüm suç eşinde lafını saymamış hemen çagırmış anasını anasıda kahvaltı hazırlamak zorunda değil tamam ama onun için geldiyse bi el ataydı yani
3 Eylül 2023
1Gozbebegimmm
(
3,073
puan)
tarafından
yorumlandı
En çok buna kiziyorm kaç gecedir ayaktayım bi bakalm da sende yat diyen yok öbür oğlan peşine takılıp gidiyor hasta boğazlar sis eşime özellikle dedim git ne işin var da yap bana değme diye kaldıramam dmemle yollaması bir oldu en çokta ona sinir oldum gece zaten rahat yok bari sabah biraz sakin duralım
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
3 Eylül 2023
hayal20
(
5,502
puan)
tarafından
cevaplandı
Herkes yorulur başını alio kalkamadigi durumlar olur gelenede niye geldin demez eşinle sorunu başkasına yansitman hoş değil kayinvalideniz kaç yaşında bilmiyorum size dert yaniyor diyorsunuz eski insanlar maalesef yapıyorlar ve yaşları yakın bunun böyle olacağını başından da bilmeniz lazımdı kimsenin gunahj Yok yani eşinle konuş dinlenmeye ihtiyacım var de biraz çocuklara baksın kafanı dinle ama sakin ol kendini ve aileni yipratma
3 Eylül 2023
1Gozbebegimmm
(
3,073
puan)
tarafından
yorumlandı
Beni dinleyen de yok yardım eden de gorsen hepsi benden perişan benden kötü durumda bbden daha hasta
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
3 Eylül 2023
misafir
tarafından
cevaplandı
Esinde sende ayip etmişsiniz esinin yaptigi asiri ergence zaten seher seni istemiyor ne demek istemedigini biliuorsun cagiriyorsun bari kadinin yuzune soyleme. Sen de trip atmaya hakkin yok bence kaynanana guvenerek dogurmamişsindir peş peşe digeri zaten bebek daha olacak seyler bunlar daha bir aylik diyorsun uyku duzeni tabiki olmaz 6.aydan sonra uyku duzeni olusuyor asagi yukari
3 Eylül 2023
1Gozbebegimmm
(
3,073
puan)
tarafından
yorumlandı
Kaynama trip atmadin eşime özellikle kimse yi yollama kafam kazan gbi cekemem dedim oğlan durmuyor peşine takilicak hasta dedim dışarı çıkarıyor başlıyor kapıda seher seher al oğlanı memdekini birkaip ona kosuyorm bir değil iki değil bide sürekli eşime yok şu ilacı unuttum yok bunu almadım hastaym boynum ağrıyor belim ağrıyor uyumadım cart cart iyice sinir ediyri gelmesin dedim
3 Eylül 2023
misafir
tarafından
yorumlandı
Suc esinde faydasi yoksa anasini cagirmamali sen de sakin kalmaya calis oyle boyle gececek bir kac aya daha rahat olur
3 Eylül 2023
1Gozbebegimmm
(
3,073
puan)
tarafından
yorumlandı
Öyle gecicke biliyrom ama ruhen iyi hissetmiyorum bunu da diyorm sinirliyim ofkeliyim uykusuzluktan diye niye beni dinlemeyip inatla 5 dk snr arayıp annesini çağırıyor daha da sinir etti
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
3 Eylül 2023
Yaprak.k
(
13,519
puan)
tarafından
cevaplandı
Bu erkeklere cocuk bakımı basit geliyor ki bide sende 2 tane Allah sabır ve kolaylıklar versin canim dun ben de kızdım her gördüğünde arkasından ağlıyor bi gününü şu çocuğa ayır diye kalkmış bana bi çocuğa zor bakiyon diyo boğasım geldi
3 Eylül 2023
1Gozbebegimmm
(
3,073
puan)
tarafından
yorumlandı
Ya eşime de gelme dedim dukyanda iş çok dedi nöbetten çık oraya git dedim
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
3 Eylül 2023
Cemrenin-Annesi
(
2,947
puan)
tarafından
cevaplandı
Eşinde garezine yapar gibi.
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
3 Eylül 2023
Mavi-beyaz
(
2,326
puan)
tarafından
cevaplandı
Uykusuzluğun ve yorgunluğun yüzünden agrasif olmuşsun esin ne diye anasını yolluyor ki işe yaramıyor yazık valla güzel dille söyle gelmesin anlayışsın koca ve kaynana çok zor Allah yardım etsin o geldi mi hemen fırsat bu fırsat büyük oğlanı yada küçüğü at üstüne oralı olma ben bakarım ben yaparım moduna gırme at üstüne de anne sen geldin şunu bunu yapcam den çocuklara bak hazır gelmişsin de bıktır kocanla da kötü olma
3 Eylül 2023
1Gozbebegimmm
(
3,073
puan)
tarafından
yorumlandı
F
Bakmıyor ki oğlanı alıp gidiyor hasta ne yemek yedire biliyor anc kapıda bana sesleniyor gel götürr gel götür diye beni iyice delirtiyor o yüzden almasın deidm
3 Eylül 2023
Mavi-beyaz
(
2,326
puan)
tarafından
yorumlandı
Benim kaynana gibi ota boka girer ama işine gelmeyince al der eşinin evde kaldığı günler özellikle yap anne bak şuna ben yetişemiyorum falan de oda yok al derse ee bak annene hani yardım ederdi etmiyor niye geliyor bana da yazık falan de inan varya şu kaynanalar yüzünden bütün evlere ateş düşüyor niye bütün evladını evlendirmiş kaynanalar ölmüyor kiiii valla herkes huzur içinde yaşar gider bende de var bir tane Allah'a havale ettim beddua için demiyorum ama basımdan tez vakitte insin inşallah kocamla sırf onun yüzünden kavga ediyoruz geliyor hanım gibi oturur gider
3 Eylül 2023
1Gozbebegimmm
(
3,073
puan)
tarafından
yorumlandı
Bina geldi yeminle bak yorgun uykusuz olan ben ama hasta kendinden haberi olmayan o yok ilacımı unuttum tansiyonum cimti yok randevu al hastaneye gidecem hastaeyim halim yok aaa cildiriyrim vallahi gelmesin dedim özellikle ona ragemn çağırdı bende patladım biliyor istenemdinigi
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
3 Eylül 2023
Hayal perest
(
328
puan)
tarafından
cevaplandı
Evet bence fazla asabisiniz
3 Eylül 2023
1Gozbebegimmm
(
3,073
puan)
tarafından
yorumlandı
Bunu dile getirdim özellikle ruh halim iyi değil kimseyi görmek duymak istemiyorm eşime snde dağılsın buna dedim şimdi çocuk durmaid dışarda arıyor nasıl gidicem dukyand iş birikti
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
3 Eylül 2023
denizimsi
(
7,625
puan)
tarafından
cevaplandı
Madem yardıma gelmiş sözde otur yerinde kalkma hiçbir şey yapma. Eşin gelip görsün. Neden kendini yoruyorsun ki
3 Eylül 2023
1Gozbebegimmm
(
3,073
puan)
tarafından
yorumlandı
Geldi gördü bildiği halde cagiriyor
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
3 Eylül 2023
yvz
(
725
puan)
tarafından
cevaplandı
Cok fenasınız k.v ne olursa olsun yüzüne karşı eşim gelme diyecek bn hala daha söz saydıracağim
Böylee edersenizse eşinizde soğur sizden
3 Eylül 2023
1Gozbebegimmm
(
3,073
puan)
tarafından
yorumlandı
Hiç umrumda değil lafımı 2 letmeseydi senn eşine desenki sabahladim kimseyi görmek istemiyorum kazan gbi kafam dedikten 5 dk snra kaynan gelse oda eşin arayıp yolasa ki senin uykusuzluktan huysuzlugununve agrasifligini bildiği halde ,
3 Eylül 2023
yvz
(
725
puan)
tarafından
yorumlandı
Benim eşimin ettiklerini desem ağzın açıkta kalır
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz