Ev oyle bir halde ki tum esyalari kapinin onune koyup evi bol kopukle hortumla yikayip daha sonra esyalari yerlestiresim var buyuk bi temizlik yapicaz esimle ama o kadar cok sey var ki nerden baslicami bilemiyorum yarin yapcaz amaa ben bugünden baza altindaki tum carsaf nevresim ortu battaniye ne varsa yikayip kurutuyum diyorum e balkonum dakapali evin icinde kurucak bunlar nasil olucaksa baza altlari sandik arka kapali balkon cocuklarin gardrop bizim gardrop tam 17 kapakli kocaaaman mutfak dolabi ic ve dışları. Buzdolabi camasir bulasik makineleri arkalari. Perdeler tuller fonlar konsol vitrin icleri kapilar camlar bide antirede buyuk bi dolap var icerisinde yorgan hurclari su takimlari kullanmaya daha firsat bulamadigim mutfsk esyalari puset ütü fon makinesi seccadeler mop deterjanlar gbi seyleri bolum bolum koydum cok dagildi tum evi bastan yapicaz resmen. Ilk nerden baslanmali bilmiyorum valla hic bu kadar daginik pis olmamistim. Bu saydiklarimdan hangisinden baslayalim ne yapalim bilemedim
Sonuna kadar okuyamadım bile
Temizlikçi alıyoruz biz hayatta kendim o kadar detay yapamam çünkü
1,510,153 soru
24,639,613 cevap
365,714 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın