0 oy
1,224 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (320 puan) tarafından
Mrblar çocukluk gençlik döneminde yada herhangi Bi dönemde yaşadığıniz korkular olaylar travmalar varmı varsa ne gibi travma bunlar

31 Cevaplar

0 oy
(3,863 puan) tarafından
Köpekleri çok severim ama küçükken istirdi şimdi adam akıllı dokunamam 
-Reklam-
0 oy
tarafından

Bakkala gittiğim de amcamın oğlunun tacizine uğramıştım ben 10,11 yaşlarındaydim oda 23 yaşındaydı hala markete bakkala tek başına giden kız çocukları görünce aklıma o gün geliyor ürperiyorum :'(

(320 puan) tarafından
Dersini veremedin mi kız etseydin agzina
tarafından
Yok valla hiç birşey yapamadim çocuktum  korkmuştum zaten asker kacagiydi hatırlıyorum ozamanlar bu olaydan sonra askere kaçıp gitmişti
(320 puan) tarafından
Defolsun gitsin pislik herif iğreniyorum böyle insanlardan
tarafından
Valla hayatını çok da güzel yaşıyor şimdi çocukları var bazen düğün falan olsa ayni ortama denk geliyoruz ben unutmuş gibi yapıyorum korkumdan utancımdan ama onun umrunda bile değil sanki hiç yapmamış gibi Allah'ın dan bulsun
(320 puan) tarafından
Ş e r e f s i z herif ya insan değil o canım
0 oy
tarafından
Dugun donusu daha 10 gunluk evliyiz tokattan ankaraya gidiyoruz esim kopege carpti carpti ama ne hayvani bulabildik nede izinni hala cok korkarim esim araba kullanirken 
0 oy
(1,180 puan) tarafından
Maalesef Doğum travma olarak kaldı bende
0 oy
tarafından
Olmaz mı gece depreminden kurtulup 2.depremde  su boşalırcasına yağmurun altında yalın ayak koşturduk yerden gelen o tuhaf sesss sanki yer bağiriyordu 3 evladımla nasıl salavat getirdik son duamızi etik ben evlatlarıma şehadet getirtim bunu unutmammm
(320 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun çocukların için gerekeni yapmışsın zaten
0 oy
(5,331 puan) tarafından
5 buçuk aylık hamileydim ayrıntılı ultrasonda bebeğimin kalbinde büyük bir sakatlık olduğunu ve yaşayamayacagini gebeligimin sonlandırılması gerektiğini söyledi doktor.ilk gebeligimdi dünyam başıma yıkılmıştı sanki ağlayarak eve geldim sonra eşime olanları anlattım birlikte ağladık.sonra 5 farklı hastane gezdik bütün doktorlar aynı şeyi söylediler bebek yaşamaz karnında kalbi durur seni de zehirler hissedemezsin diyorlardı artık yolun sonuna gelmiştim mecbur ağlaya ağlaya o dilekçeyi doldurup kabul ettim önce bebeğimin kalbini durdurdular sonra suni sancı verdiler iki gün yoğun bakımda kaldım sonra normal doğum yaptım.o hastaneden kucağımiz boş çıkışımızı asla unutamıyorum unutmam da ..Eşim ertesi günü kendi elleriyle o küçücük tabutu teslim aldı götürdü köyümüze gömdü.Cok kötü günlerdi iki yıl üstünden geçti ama ben hâlâ aynı şekilde canım yanıyor..
(320 puan) tarafından
Canim çok üzüldüm Allah yaşatmasın Bi daha
0 oy
(1,058 puan) tarafından
Doğduğunda bebeğimi kucağıma alamadan kuvoze goturmeleri oldu kuvozden cikana kadar sedyede üzerine orttukleri battaniyeyle uyudum ve lohusaligim sebep olanlara hakkımı helal etmiyorum 
(320 puan) tarafından
Ah o doğum sonrası lohusalik çok berbat
0 oy
(8,111 puan) tarafından
Doğum travması var, doktor koydu bu teşhisi bu arada. İlaç kullanmam lazımdı fakat sonrasında devam edemedim doktora. Yoksa sütten de kesmiştim kızımı. Şimdilik sadece dediği şeyi yapıyorum doktorun. Bol bol doğum anını herkese anlat, anlata anlata azalacak demişti. Anlatınca ağlayınca rahatlıyorum çok şükür
(8,111 puan) tarafından
Oldum ama maalesef ben ameliyattayken dosyamı yeniden düzenlemişler. Elimde hiçbir kanıt yoktu. O yüzden hiçbir şey yapılmadı. Hani doktora şiddet filan diyorlar ya. İnan sırf bu yüzden doktorlara karşı içimde acayip bir öfke var.
(320 puan) tarafından
Canım öyle sinirlendim ki o doktorlara gerçekten insan değiller
(8,111 puan) tarafından
Maalesef. Gece nöbette uykusunu bölüyorum diyeydi bütün hıncı, öfkesi, siniri. Gitmek istiyorum dediğimde de başına bir iş gelirse bizden değil diyor bir de. Hem zor durumdayım hem de onlar işi daha da zorlaştırdı. Çok kötü bir gündü benim için. Çok kötü bir haftaydı hatta orada olduğum hafta. Çok şükür ki kızım da ben de şimdi iyiyiz
(1,661 puan) tarafından
Sonra doktor dövülünce dövüldü bu dövülmesinde ne yapılsın bosuna demiyolar merhametlıyle karsılastırsın allah dıe
(8,111 puan) tarafından
Öyle canım. Herkesin doğumu özel ama benimki gerçekten bir başka özeldi :(
0 oy
(8,880 puan) tarafından
bisiklet binerken bağızımı ip kesmişti santimle kurtulmuştum 1 ay boynumu kımıltamamıştım 
0 oy
tarafından
deprem tabiki 
(320 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun
0 oy
(2,051 puan) tarafından
Benim tek korkum travmam 06 02 2023 sadeceee
(320 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun

İlgili sorular

+1 oy