0 oy
65 göst.
Diğer kategorisinde (582 puan) tarafından
Oğlum 4 yaşında bu yaz başında bir kere burnu kanadı tek taraflı biraz fazla gibiydi sıcaklardan olabilir diye üstüne durmadım tekrarlaması durumunda hastaneye götürürüm diye bir kaç gün önce gece uyurken hapsirarak uyandı yanıma geldi baktım ki yine kanıyor önceki kanamada olduğu gibi biraz fazla kanadı yani. Ondan sonra hapşırık oldu bir kaç kez daha. Sonra biz sağlık ocağına gittik ilk kan tahlili verdik kanda vitamin eksikliği çıktı sağlık ocağında tahlil göstermeye gitmeden zaten çocuk hastalıklarına da randevu almıştım o sıra hastaneye gittik kan tahlilini de doktora gösteririm diye düşündüm doktor alerjik olabileceğini söyledi vitamin kullanması gerek sonuçlarına göre ama şuan yazdığım ilaçlarla kullanma biraz bekle kontrol edelim önce dedi yazdığı ilaçlarda alerjik ilacmis şimdi çocukta alerjik bir durum var mı yok mu gerçekten bilmeden bunları kullanmak sorun yaratir mi? Zaditen ve Dalman yazmış doktor bilgisi olan var mı ?

1 cevap

0 oy
tarafından

Bence alerjik değil bu.

Bendede alerji var. Ben olsam o durumda kullanmazdim

Bence dedikleri gibi vitamin eksikliğinden yada kılcal damarlarında kaynaklı olabilir.

Sen sağlık ocağına değilde KBB götür

Ben bu zaditenin ne işe yaradiginu anlamadım. Doktorda bize kızım öksürük olmuştu geçen sene o zmn vermisti
(582 puan) tarafından
Yani şimdi alerjik bir ilaç çocuga alerjik mı bilmeden vermek bana mantıklı gelmedi KBB randevu aldım onu bekliyorum o sırada bence vitaminlere başlamak daha doğru olur gibi alerjik bir durumsa zaten KBB de söylenir ya da başka bir şey denir diye düşünüyorum sağlık ocağındaki doktora da KBB randevuma kadar bir sorayım o ne diyecek bakalım
tarafından
Kesinlikle verme yada ver diyemem sen bilirsin ama ben olsam vermezdim.
KBB ye git tomografi çekebilir. Alerji tomigrofidede belli oluyor.
Ona göre birşey söyler.
Sağlık ocağına fln boşa gitme vakit kaybı.
(582 puan) tarafından
Teşekkür ederim yorumunuz için sağolun
tarafından
Rica ederim cnm
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 294 göst.
18 Temmuz 2020 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde GEA (855 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 252 göst.
27 Ocak 2024 Diğer kategorisinde ozgecangursoybursa (11,678 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 300 göst.
0 oy
7 cevap 129 göst.
23 Ekim 2024 Diğer kategorisinde duygu00 (0 puan) tarafından soruldu

405,726 soru

12,158,254 cevap

36,598 kullanıcı

...