0 oy
69 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Sorum yukarda nasıl geçecek bu iki gündür ne bende güç var ne de yavrumda.atesi bı düşüyor bı çıkıyor .de antibiyotik ve ateş düşürücü şurup.yazdi ..dünden beri uykusuzlik üzüntü stres herşey var . napacagimi şaşırdım uyuyor sonra çığlık kiyamet uyanıyor .az önce sesi Kısilcakti ağlamaktan.noour dua edin anneler bize.gecsin su illet kızımın neşesi hicbirseyi kalmadı zor bela iki lokma yiyor .su içiyor emiyor öyle böyle yiyor iştahı da azaldı .nolur dua edin :((ağlamaktan helak oldum ya kızımı böyle gördükçe.ilk kez böyle hastalandı napacagimi bilmiyorum artık.atesi çıkıyor sürekli duşa mi sokacagim bez de koydurmuyor kafasına ortalığı yıkıyor.ates düşürücüler bı halta yaramio sanki tecrübesi olanlar lütfen yazın lütfen..

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Yokmu bilen görüntüleyip çıkmayın en azından bı dua edin ya :(
-Reklam-
0 oy
(1,054 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım Rabbım şifa versin bu da bir evre hastalanmadan büyüyen çocuk yok geçecek annesi atesi çok yükselirse sen yine bir doktora git dualarım sizinle 
tarafından
Allah razı olsun canım güzel yuregine sağlık .cok şükür post açtıktan bu yana ateşi yok cok keyifli Allah'ım öyle çaresi Z hissettim ki kendimi anlatamam.doktorda söyledi canim yukselirse gelin dedi yine.cok sağol canım şimdilik cok şükür iyiyiz .tekrar Allah razı olsun dualarına kattığın için ❤️
(1,054 puan) tarafından
Senden de razı olsun canım çok sevindim inşallah tez zamanda eski sağlığına kavuşur ara ara yine yükselebilir atesi endişelenme düştüğüne göre ilaçlar ise yarıyor demektir benim bebegimde 2 aylıkken soğuk algınlığına yakalanmisti ciğerlerine kadar inmişti atesi bir kaç gün yokladı çocuk atesi bikac gün yoklar bağışıklık kazanıyor eskisinden daha güçlü olacak bebisin inşallah
tarafından
Cok teşekkür ederim canım içime biraz olsun şu serpildi.iyi olacak biliyorum ama cok yiprandik.48 saattir 4 saatlik uykuyla duruyorum aklım cikiyor uyuyamıyorum.kizimda öyle uyku düzeni bozuldu ateşi cikincada ben uyandiriyorum mecbur .napacagimi şaşırdım ne bez koyduruyor kafasına ne bişey ilacı bile zor içiyor .ama inşallah geçecek
0 oy
(1,198 puan) tarafından
Geçmiş olsun cnm oğlum geçirdi çok fenaydı ya ilaçlarla durdurduk sıkma canını güzel bakarsan hemen geçer soğuk tutmasın usutmesin çocuk ilesir hemen bide verdiğin seylerim temiz.olmasjna kaşık falan yanına gelen insanlar temiz olsun hemen atlatmasi için Allah şifa versin cnm 
tarafından
Allah razı olsun canım yüreğine saglik.Kaç gün sürdü sizin antibiyotik ve ateş düşürücü mu verdiler sizede ..hiç böyle hasta olmadı hani diş ateşi gibi değil cok fenaydi yavrum iki gündür .post actigimdan bu yana cok iyi ateşi yok.insallah bizde atlatırız hemen :( öyle gidenimiz gelenimiz yok cok şükür bı aileler arada geliolar onlarda dikkat ederler sagolsunlar.bende temiz bakarım ama acile gittik işte anlayamadık . idrar tahlili istedi temiz dedi bişey yok dedi.rontgen çektirdik karnına.bagirsak iltihabı olabilir dedi yani sadece olabilir diyo .ishal yok karın ağrısı yok sadece ateş var.
(1,198 puan) tarafından
Usutmus cnm o zmn sıkma canını dikat et iyilecek inşallah sıkma canını benim oğlum bı hafta sürmüştü düzenli ilaçlarını verdim sabah öğlen akşam geçti çok şükür bide soğuk havaya bırakmadım
tarafından
Yaşadığım yer soğuk biyer değil bilemiyorum nasıl oldu.oyle gelenimiz gidenimiz de pek yok.insallah Allah bidaha yaşatmasın canım darısı bizim başımıza Allah tüm hasta çocuklara şifa versin.
(1,198 puan) tarafından
Amin cnm ins

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 108 göst.
10 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Melek727272 (7 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 93 göst.
14 Eylül 2021 Diğer kategorisinde Bir ben (163 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 134 göst.
5 Ağustos 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Selma1632 (115 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 101 göst.
17 Ekim 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Gamzecsknn (1,241 puan) tarafından soruldu

409,514 soru

12,309,074 cevap

38,653 kullanıcı

Kategoriler

...