0 oy
87 göst.
Diğer kategorisinde (141 puan) tarafından
Karnımda belimde bacaklarımda göğsümde mor renginde büyük çatlaklar var tamamiyle kapanmaz ama azaltacak bi öneriniz ya da bişi kullandıysanız faydasını gördüğünüz bi ürün var mı yada evde kendi yaptığınız krem filan vücudumdaki görüntü artık midemi bulandırmaya başladı ya 

4 Cevaplar

0 oy
(4,638 puan) tarafından
Benim doğum çatlağın hiç olmadı ama ergenlikte bacak iç kısmında çatlağın olmuştu bende çatlak olduğunu bilmiyordum cildiye gittim :) korktum madecassol fito ve hametan ucunu karıştır sur demişti öyle yaptım geçmişti ama sedef rengi çatlağı geçirmez kırmızı mor renkte olan çatlakları geçirir demişti 
(1,496 puan) tarafından
Hamileler kullanabiliyor mu
(4,638 puan) tarafından
Doktora sor istersen hiç bir fikrim yok
(141 puan) tarafından
Teşekkür ederim zaman ayırıp cevap yazdığınız için
-Reklam-
0 oy
(994 puan) tarafından
Gebelikte bi lierac kullanıldığını biliyorum çatlak için başka bisey bilmiyorum iş yerinden hamile arkadaş da kullanıyordu 90 küsürle kalmıştı 120yi geçiyordu doğuma girdi bi tane çatlağı yoktu vallahi kaymak gibiydi cildi kızlar sorunca kremi göstermişti ordan hatırlıyorum 
(994 puan) tarafından
Doğumdan sonrada kullanmaya devam ediyodu ondan söyledim
(141 puan) tarafından
Teşekkür ederim  onu bi deneyecem inşallah faydasını görürüm
0 oy
(8,511 puan) tarafından
benim var ya bi cözüm bulamadım
0 oy
(1,016 puan) tarafından
Bişe surseniz de surmeseniz de zamanla sedef rengine dönüşecek ve öyle kalacak.Catlamadan önce önlem almak gerekiyor catlayinca kremler ise yaramaz.İyi bı merkeze gidip çatlak tedavisi yaptırabilirsiniz belki bı nebze düzelir görüntü 
(141 puan) tarafından
Sağolun öneriniz için teşekkür ederim

İlgili bir soru bulunamadı

405,959 soru

12,168,343 cevap

36,632 kullanıcı

...