Evet! Siz açık bir günde güneşi veya dolunay gecesinde ayı görmekte güçlük çeker misiniz?” buyurdu. “Hayır ya Resulallah!” dediler. Resulullah Efendimiz (asm): “İşte böyle. Rabbinizi görmekte de güçlükle karşılaşmayacaksınız. Allah’ın o mecliste kendisiyle karşılıklı konuşmadığı hiç kimse kalmaz. Hatta onlardan birine Allah (cc): “Ey falan oğlu falan! Şöyle ve şöyle dediğin günü hatırlıyor musun?” buyuracak ve ona dünyadaki günahlarından bir kısmını hatırlatacaktır. O da:
“Ey Rabb’im! Beni bağışlamadın mı?” diyecek. Allah (cc): “Bağışladım ve seni bu makama ulaştırdım.” buyuracaktır. Onlar bu durum üzereyken üstlerinden bir bulut kendilerini kaplayacak ve üzerlerine bir güzel koku yağdıracaktır ki, o zamana kadar onun kokusuna benzer hiçbir koku duymamışlardır.
Şu yazıyı okurken bile tüylerim ürperdi Allahım bizi nur cemalini görecek olanlardan eyle cennetine girecek olan kullarından eyle inşallah...
Amin amin amin
Rabbim bizi merhametinden uzak tutmasın , rabbim bizi kötü huylu insanların fesatliklarindan korusun ,
Ahhh keskeee
Aminnn insallah
1,496,480 soru
24,445,781 cevap
353,653 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın