0 oy
135 göst.
Diğer kategorisinde (513 puan) tarafından
Kızlar bulunduğum yerde alt yapı yok ve ben kpss çalışacağım diye YouTubeden hoca dinliyorum yani benim internete girmem lazım Turkcelli aradım alt yapı başvurusu yaptım ama ne kadar etkili olabilir bilmiyorum acaba bütün çevre başvuru yapsa süreç hızlanır mi ve daha altarnatif bişey varmı?

2 Cevaplar

0 oy
(1,292 puan) tarafından
Altyapısız internetler var. Speednet, mikronet,.... Vb. Küçük bir çanak ile kuruluyor. Onları bir araştır. Taahhüt falan da olmadığı için alt yapı, gelene kadar kullanabilirsin 
(1,292 puan) tarafından
Bizde de alt yapı yok biz şuan kullanıyoruz. Bulunduğun bölgede hangileri var bir araştır. Fiyat al. Şöyle diyeyim mesela biz tek tek sorduk önümüze çıkanlara. Kimisi 4000e bağlıyor 10 mb İnternete aylık 300 lira istiyor. Kimisi 2500e bağlıyor 16 mb İnternet için 250 lira istiyor tabi bunlar sınırsız. Zaten ödeyip kullanıyorsun o yüzden de istediği zaman iptal oluyor. İnternet olarak güvenli yani biz sorun yaşamadık ama dediğim gibi bulunduğun yerde sorman lazım
(513 puan) tarafından
Anaaa bide kurulum ücreti bin küsur bişey mi ücretsiz değilmi
(513 puan) tarafından
Sizinki hangi marka
(1,292 puan) tarafından
Biz fetih net kullanıyoruz. Kurulum malesef ücretli çünkü çanak anten kuruyor kablo çekiyor bir de modem desteklemez ise modem kuruyor. Alt yapı olmadığı için bunu yapmak zorunda
(513 puan) tarafından
Anladım canım çok sağol ❤️ ben iyice bir araştırma yaparım
-Reklam-
0 oy
tarafından
Adını unuttum şimdi ya böyle karavana baglatıyorlar interneti mobil bir şey, turkcellde de vardır kesin öyle bir şey bir bayii ye gidip sorun ya da telefonunuzun gbini artırın. 

Başvuru çok olursa daha hızlı olurlar. 

Ders için eğer video izleyecekseniz tavsiyem interneti olan bir yerde videoları indirmeniz, bu sayede gb bitti bitecek derdiniz olmaz
(513 puan) tarafından
Aynen internet varken indiriyorum mecbur 3 4 ders indirip izliyorum.Ben bu karavan interneti bir araştırıyim sağol canım
tarafından
Adını gerçekten hatırlamıyorum ama gidip sorarsanız ben taşınabilir internet istiyorum, her yerde kullanmak istiyorum deyin, size uygun olanı gösterirler
(513 puan) tarafından
Çok sağol canım arastircagim mutlaka

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 94 göst.
2 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde NazAlya (19 puan) tarafından soruldu
+1 oy
1 cevap 68 göst.
11 Şubat 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 625 göst.
0 oy